Svar till alla som undrar hur det är med Matilda, John & Botvid:

Nu är det bra med hela familjen! Förlossningen gick bra, bedövningen funkade som den skulle. Bebisen föddes klockan 22:18 i lördags! Inte helt oväntat att det blev en pojke. Det var nog vad alla var inställda på (förutom frida).
Matilda ringde hem till mig och Alice lite efter elva på lördagskvällen. Hon berättade att förlossningen hade gått bra och att bebisen inte alls var så ful som bebisar brukar vara när de föds. Säkert bara för att det är hennes egen unge det handlar om! Kort efter att vi hade pratat med henne var hon tvungen att läggas in på intesiven för operation. Hon fick problem med ett brustet blodkärl efteråt. Så hon fick alltså sövas och operaras som sagt. Hon fick även tillbringa natten på intensiven så John & Botvid fick klara sig själva.
Sedan dess har alla mått bra. Matilda har ju såklart haft lite problem med att gå, inte så konstigt. Hon var bara uppe ur sängen några gånger på söndagen för att gå på toa oså.

Det har ju dröjt lite längre tid för dom att komma hem i och med att hon opererades. De har ju haft läkarbesök och grejer. Sen har Matilda velat att ammningen ska komma igång ordentligt innan de går hem.

Nu är de rastlösa på BB. De stannar där tills i morgon. Sen kommer dom hem! Matilda HB-värde behöver bara bli lite högre. Hon skrev att han nog heter Botvid och att inget annat passar. Det är en Botvid helt enkelt!

Jag ser verkligen mycket fram emot att få träffa dom!




Kommentarer
Postat av: Anonym

åh så himla super söt :)

2010-03-10 @ 17:31:04
URL: http://landiis.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det där var utan tvekan den sötaste bebisen jag sett!

2010-03-10 @ 17:44:38
URL: http://ellenyohanna.blogg.se/
Postat av: frida

hahaha alla utom jag :D!!! söt-botte!

2010-03-10 @ 20:31:10
URL: http://uniform.blogg.se/
Postat av: E M E L I E

väldigt trevlig blogg:) <3

2010-03-11 @ 18:27:11
URL: http://typjansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0