Haha yes!

Jag kan sätta upp håret igen!


Mina kläder hänger så fint

Men mina kläder får inte hänga där så jättelänge till. För jag ska snart flytta.


Om en vecka!!

WE WILL, WE WILL ROCK YOU!



Ett gäng favoriter:
  • Bohemian Rhapsody

  • Crazy little thing called Love

  • The show must go on
  • Another one bites the dust
  • We are the Champions
  • We Will Rock You
  • I wan't it all
  • Radio Ga Ga




Tycker att det ser spännande ut


Fast de senaste fyra filmerna har ju floppat ganska rejält, fast ändå varit bra. Får se, det är inte långt kvar nu!


Dead eyes


Learn how to smize

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Matildas bild


Här är det dött. Men jag har inget på lagar.


Schweigaardsgate 63







Anledningen till att det är såhär fint och städat i lägenheten just nu (vilket det aldrig är annars) är att vi skulle ha haft en visning idag. Men den där personen ringde aldrig så det blev inget med det! Men det är ju kul att ha städat i alla fall. Fast vi släpade på sängen och soffan i onödan! Tog bilder för att lägga ut en annons. HÄR hittar ni en annons på finn.no. 



Oj då




Världens 10 bästa länder




Från jobbet


Jag hade mitt 50mm objektiv i söndags och eftersom det är så litet och trångt så fick jag inte med några "helhetsbilder". Men det kommer! Men ja, vi smakar de goda kakorna, fixar en massa kaffe, DISKAR, och serverar lite mat & fika. Så ser det ut!




Solace - Biggest Loser





I saknadens ögonblick






Söndag

Väntar på att få gå och lägga mig! Måste vänta tills Åsa & Petter kommer hem bara. Petter kommer med mat och grejer från Sverige. Ska få min varmare jacka, MIN KUDDE, vantar och säkert något mer, men kommer inte ihåg. Jag börjar klockan sju imorgon. Därför vill jag gå och lägga mig i tid. Inte för att jag kommer kunna somna, men ligger ju ner och blundar i alla fall... Jag ska försöka vara på jobbet innan sju, för det är bara andra gången jag öppnar och det är en del som ska göras innan klockan åtta. Jag är verkligen inte sugen på att gå upp så tidigt, när det fortfarande är mörkt.  Men jag måste ju göra det någon gång ibland också. Så jag ska nog inte sova med min kudde inatt för då kanske jag inte kommer upp imorgon!


Tråkigt

Vissa dagar blir det mycket bloggande och andra inte. Kommer inte alltid på något att blogga om. Och så har jag inte bilder på lager så ofta. Jag måste verkligen bli bättre på att ta bilder! Men det händer inte så mycket kul här. Jag vill gå på fest. Kommer knappt ihåg när jag var på fest senast, eller jo det gör jag. Fast det var mer "häng" än fest. Vill i alla fall hitta på något. Jag borde ju ta kontakt med de jag känner här, men det blir liksom aldrig av. Är så trött när jag är hemma. Men jag är ju ledig två dagar i veckan så varför inte ta tag det?
Men imorgon ska jag faktiskt ta med mig kameran till jobbet och ta lite kort. På söndagar ska det väll vara ganska lugnt så då kan jag visa hur det ser ut! 


Program som inte funkar

Jag blir galen på att allt förutom idol funkar på tv4play. Och det är ju just idol vi vill se på. Hoppas att det fungerar imorgon alltså annars blir jag förbannad! Måste ju se på idol!


Sen så kan man ju inte se på paradise hotel. Är det nya avsnitt eller är det bara den där skiten med Cimon & Alex som de visar på tv6play. Jag är ju så sugen på att se den nya säsongen!


Vart ska jag bo?

Åsa flyttar snart hem till Sverige igen. Och vi har kanske bara den här lägenheten till den sista november. Så nu är ju frågan vart jag ska bo!? Rätt  så knepigt det där alltså. Jag vet inte vart man ska kolla. Vill ju gärna dela med någon eller några. Det handlar ju inte om en lång period. Bara till slutet av februari. Det får väll bli Svenska Föreningen då. De kan ju fixa så att man kan få "akutboende". Aja, säg till om du har någon koll!


Catch Me If You Can


Vet inte vad jag tycker om låten. Konstig video. Men det får väll vara bra bara för att Björn Dixgård är med och sjunger! Björn syns inte i videon men jag gissar på att Björn är björnen!



Meeeh...

Jad och Åsa hade ju planerat att se på Idol ikväll, men så funkade inte det på tv4play. Det stog något om att det inte kan visas utanför Sverige. Men det funkar nog imorgon, så det får bli att titta på det då istället!


She says she loves you, and you know that can't be bad.

  • All you need is Love

  • Let it be

  • Here comes the sun

  • Strawberry fields forever

  • She loves you


Beatles tema i idol ikväll. Låtarna ovan är några av mina favoriter!



Om två veckor




Morotskaka någon?


Åsa tycker tydligen att jag behöver gå upp mig lite, för hon kommer hem med en påse full med gulrotkake. Fick ett sms tidigare av henne där det stod att hon har en överraskning till mig.  Haha, nu ska här äta!



Jag vill till Stockholm akkurat nå



Pretty nails


Åsa, som jag bor med, är grym på att fixa med naglar. Jag hade väldigt tråkigt förut så jag bestämde mig för att fota och visa upp hennes verk! Önskar att jag vore lika bra på att frilägga som hon är på att måla naglar!



Let's go to Rome



Jag kom med ett förslag till mamma om att åka till någon europeisk storstad i sommar. Och det tyckte hon lät som en bra idé. Jag är väldigt sugen på att åka till Rom. Mamma har precis varit där dock och hon har varit där tidigare också. Men hon kanske vill dit igen! Frågan är om det är för varmt i Rom mitt i sommaren? Jag åker ju väldigt gärna till mitt älskade London! Har inte varit där under sommaren än. 



If this ain't Love then I don't know what Love is


I will always be the one that holds you in the end.



Oh my God I went Gold when I saw your smiling face






Mössa & Halsduk


Igår var det 30% rabatt på Cubus så jag passade på att köpa mig en mössa & en halsduk. Kände att det kunde behövas en mössa igår då det blåste och var svinkallt! Tänkte inte på att ta med mig en mössa hemifrån!



Marsipanekake



Sånna här fina tårtbitar säljer vi på Bocata. Ska nog fota de andra tre kakorna som är fina. Tycker att det är roligt att fota "mat". I alla fall när man har rätt ljus oså. De här bilderna är tagna på vår balkong. Där är det vitt! Lite kallt där ute dock. 



In a house, on an island, there's a tale that must be told

... of our mysterious Misty Mountains
behind all the songs I wrote
lives an old man in his shadow
and they're whistling day and night
for whatever whatever its worth for
they are whistling for you and I






Bonde söker fru



Jag kommer på mig själv med att sitta och le för mig själv när jag tittar på Bonde söker fru. Vissa av dom är ju lite pinsamt blyga och det är bara tragiskt. Men när de är så glada och skrattar så blir jag också glad! Men Linda, det heter inte "vem fler", det heter VILKA FLER. Kan ingen i produktionen svenska?

Onsdag

Imorgon är jag ledig. Kommer väll göra samma sak som alla andra lediga dagar; ingenting alltså. Bara sova & se på film. Så ser mitt liv ut. Orkar inte ta tag i att göra någonting. Fast jag tycker om att bara ligga i sängen. Man måste inte göra en massa saker hela tiden. Tiden går ju ganska fort när man ser på tv tycker jag. Så då får jag träffa mamma snabbare, jag vill att tiden ska gå fort! För jag vill hem. Men samtidigt så börjar jag trivas här mer och mer. Vet hur länge jag ska stanna, får se sen om jag vill tillbaka någon gång eller inte.


Mats Björke says:

"Vi har en massa planer men ingenting vi kan berätta om.
Framtiden är i en mapp, det kommer att bli en spännande höst."



- Mando har hemlisar, SPÄNNANDE!



Den Gyldne Bønne

"Nå skal vi gjøre espresso, eeh, kaffe bør man ha"

Idag var jag på kaffekurs i sandvika. Killen som höll i kursen var rätt så full på kaffe för han kunde verkligen hålla låda! Han drog en rätt så skön kommentar när han skulle börja med espresson och det inte fanns något kaffe i rummet. Det var en lärorik & rolig kurs och jag hoppas att min espresso kommer att bli bättre. Kan inte avöra det själv dock eftersom jag inte är så sugen på att dricka det! 


Förresten, det är bra om en taxichaufför kan köra taxi och har koll på vart man ska. Vi åkte taxi från stationen i Sandvika till stället där Den Gyldne Bønne ligger. Han började med att köra åt fel håll, sen far han runt hit och dit utan att veta vart han skulle ta vägen. Vad är en gps till för? Fast nu har jag ju fått se hela Sandvika i alla fall och  som tur var stoppade han mätaren!

Mina kæreste


Här är våra älskade bebisar! Vill bara hem och gosa med dom alla tre! ♥



Följ bloggen

Följ min blogg med bloglovin.





Titlar

Stör ihjäl mig på när man översätter filmtitlar till svenska, för de blir alltid så dåligt. Som till exempel: The Lovley Bones - Flickan från ovan. Hmm? Och sånna där enkla som Marley & me. Då så var de tvungna att skriva Jag istället för Me. Sånt gillar jag inte. Och nu har imdb blivit lite svenskt så alla titlar som har översatts står nu på svenska där, fast allt annat är på engelska. Jag gillar engelska bättre än svenska.. Hah aja, bara en sån där liten grej som jag blir irriterad över!



Öppning

Igår öppnade jag alltså för första gången på jobbet. Det gick bra, sen är det ju inte lika mycket som ska göras på söndagar som på vardagar. Men jag var där i god tid i alla fall så att jag skulle hinna med allt innan jag öppnade klockan tolv. Är mer nervös för när jag ska öppna en vardag. Då ska man vara där klockan sju, och öppna vid åtta. Och då är det också mer att göra. Aja, får se hur det går när jag ska öppna nästa gång!


Gårdagens frukost på jobbet!



The long and the short of it

Jag bara älskar den här kortfilmen!
Det var under inspelningen av The Lord of the Rings som Sean Astin (Samwise Gamgee) kom på iden att göra en liten film. Det blev helt omkastade roller. De som var bakom kameran fick nu vara framför, och de som brukar vara framför kameran fick vara bakom.


Jag älskar att Peter Jackson kör bussen i den dunjacka och de shorts som han alltid har på sig!



Mina kæreste


Mom and dad, mom and dad, MY MOM AND DAD!
Saknar min mamma och pappa! ♥



Titta vem som har fått tänder!




LOST - Life and Death

Sitter och tjuter till en sorglig scen & världens vackraste pianospelande!





Jag ska skriva lite mer till bilderna. Det är ju roligast när man kombinerar text och bilder. Men oftast blir det bara text eller bara bilder!



Här jobbar jag!




Kakao med krem ♥


Det här är vad jag lever på när jag jobbar. Kakao med krem är riktigt gott!


Bakom galler




Knäppte några bilder på vägen ner till stan, där jag köpte ett fotoalbum till!



Dagens frukost


Proviva, annanas, vindruvor & coco-pops ♥



Living is easy with eyes closed

... Misunderstanding all you see.
It's getting hard to be someone, but it all works out.
It doesn't matter much to me.



Beatles tema i Idol på fredag. Undrar om någon kommer sjunga min låt!



Mina kæreste


Jag vet att kæreste betyder flickvän/pojkvän på norska & danska, men en direkt
översättning är ju käraste. Och det här är tre av mina kæreste! 
Jag älskar er så otroligt mycket!


Gammal trailer

Menne varför dansar Claire med Boone för??


Två filmer med Bill Skarsgård

Ska ta och se på de här två filmerna snart!



Och en annan sak. Vem är exakt lika gammal som Bill Skarsgård? Jo jag!
Det är coolt! Han föddes den 9 augusti 1990 & det gjorde jag också!



Skruttis




Ny favorit


Tacobröd och en massa ost - in i ugnen!



Underhållning


Älskar bilspel!



En bunt med bilder

Igår kom Åsa hem från Västervik men lite mer än 200 bilder, som jag beställt!


Men så tog tejpen slut. Köpte ny, men fel tejp, som jag precis märkte. Aja, bara att 
köpa ny! Sen kommer albumet ta slut, sen bilderna osv! Men jag vill ha så mycket 
album som möjlig. Sen ska jag fixa ett portfolio så småningom!



En jävla massa kärlek


Photos from Narnia




Här är det dött.

Jag är ledig imorgon, så då ska det bli en del uppdatering!



Ann Ward

Den här tjejen är grym!



Hon är med i den senaste säsongen av ANTM. De har visat 5 avsnitt (USA). 
Och hon har haft den bästa bilden 4 gånger! Alla gånger alltså. Det är
alltid någon varje säsong som är lite "flummig", det är hon, och det
är alltid dom som typ är bäst i alla säsonger. Hoppas att den här
tjejen vinner!


Do you wanna be on top?


Nu ser jag på säsong 13 av ANTM (för tredje gången). Detta är nog min favoritsäsong. I denna säsong söker de Americas next petite model. Petite är ett annat ord för short. Det är ingen av tjejerna som är över 5'7, alltså 170 centimeter. Den kortaste är 5'3, 160 centimeter. Älskar att Tyra ger tjejer av alla storlekar en chans. 




Bakning


Idag har jag varit ledig, och haft rätt tråkigt.
Men har ju städat och så bakade jag lite muffins.



Stökigt & dammigt




Gulrotkake

Vi har morotskaka på jobbet och vi får köpa de för 13 kronor. Så det blir ju ett par stycken. Älskar morotskaka alltså, det och kakao med krem! Det smakar jul på något sätt. Ska ta och baka det någon dag. Kan ju inte vara så svårt. Fast då kommer jag nog föräta mig!




Jag skulle vilja vara i Phoenix, Arizona


Jag har ju inget emot värme alltså!


Idol på jobbet


Stängde igår, så jag och Malin såg början av idol på datorn. Såg resten idag.
Tycker att det är tråkigt att Sassa åkte ut, men hon var faktiskt inte bra igår.


IMAGINE



Det brinner!

Här sitter jag och kollar på Berg flyttar in. Plötsligt hör jag någonting som inte är musiken på tv:n. Först tänkte jag på brandalarmet, men det lät så lågt, så tänkte att det inte kunde vara det. Men jo så var det ju. Folk strömmade ut ur lägenheterna. Blev förvånad över hur många det är som har hund här i huset, hörde en massa hundar som skällde. Aja, det gick bra i alla fall. Det var ingen brand, det var bara något som rykte som fan i en lägenhet på andra våningen. Men det var väll det mest spännande som har hänt mig här i Oslo hittills.


Off to work




At Bocata


Jag ska visa lite mer & lite bättre bilder så småningom!


torsdag

Jag jobbar, ser på film & sover...



Info om "The Hobbit"

Jag bara älskar ju Sagan om Ringen! De tre filmerna är bäst i hela världen!
Så nu orkar jag ju knappt vänta på att filmen "The Hobbit" ska komma. Men
det dröjer två långa år innan jag får se den!
Här är lite nuvarande info i alla fall:

Peter Jackson ska ju såklart vara med att göra filmen (annars skulle det bli katastrof) tillsammans med Fran Walsh & hans fru Philippa Boyens. Från början sas det att Guillermo del Toro skulle regissera filmen, men nu ryktas det om att Peter Jackson ska göra det! Det tycker jag är en bra idé i alla fall!


Cate Blanchett ... Galadriel (rumored)

Hugo Weaving ... Elrond (rumored)

Ian McKellen ... Gandalf (rumored)

Andy Serkis ... Gollum (rumored)

Phil Gwilliam ... Bilbo Baggins (rumored)
Det ryktas bara om att dessa skådespelare ska vara med, med det vore väll ganska logiskt att de första fyra ska spela dom som de gjort tidigare. Har dock ingen aning om vem han som kanske ska spela Bilbo är. Har inte Ian Holm en son som kan spela Bilbo? Gillar inte när de väljer folk som är så olika. Fast de måste ju kunna spela bra också!

Peter Jackson, Fran Walsh & Philippa Boyens gör nästan alla filmer tillsammans. Det roliga är att jag ganska nyligen upptäckte att Peter Jackson & Philippa Boyens är gifta & tillsammas har de grymt söta hob & gondor-barnen!






Jackor från Monki

Ska nog köpa mig en i Stockholm om en månad.





4 oktober

Jag är aldrig trött om kvällarna känns det som. Är alltid uppe jättelänge.
Kollar på massa film oså. Och när jag går och lägger mig ganska skapligt
så kan jag inte somna på flera timmar ändå. Det är rätt så irriterande. 

Imorgon ska jag till skatteverket och fråga vart de har gjort av mitt skattekort.
Måste ju ha det nu, annars så måste jag skatta 50% eller vänta med lönen tills
nästa månad. De skulle ta typ veckor sa som, det har gått tre. Baah!


Extrafilm.se

Har precis beställt en massa bilder från fujifilm. Och nu ser jag detta:


Fint! Men jag ska leta fram ännu mer bilder
som jag kan framkalla för de där 50 kronorna!


Aw, min fina lilla fluffy


Han är ju bedårande!



3 oktober

Skulle ha varit ledig imorgon. Men det fanns ingen mittenvakt så jag hoppar in. Det gör faktoskt inget. Det börjar kännas så att det är kul att gå till jobbet. Det är ju faktiskt det viktigaste. I början var ju allt jobbig när det var nytt och jag inte kunde någonting. Nu är det ju också roligare när jag börjar bli bättre kompis med nästan alla som jobbar också! Ibland kan man ju verkligen känna att man inte vill jobba. Men sen när jag väl är där så är det ju ganska kul ändå.


Rödluvan - december 2009


Nytt fotoalbum


Köpte ett nytt album förra veckan eftersom det andra var fullt. Men nu har bilderna
tagit slut. Så ska beställa nya bilder från Fujidirekt nu!


Ingen sol


Ösregn, men solglasögonen var på ändå!


Knepigt det där med headern





AJA, såhär får det se ut just nu. 



Snart är det sommar 2011






Kväller

Det är "senterfest" ikväll för alla som jobbar på Byporten.
Jag ångrar nästan lite att jag inte anmälde mig. Det hade
ju varit roligt att träffa en massa folk. Och sen var det
längesen jag var på fest också. 
AJA!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Sitter i soffan
och tittar på norska Let's Dance. Kan inga norska kändisar,
men TOBIAS är med. Han är ju min favorit av de svenska
dansarna!

Lite jobbigt at tIdol bara är på fredagar nu. Måste ju vänta
jättelänge innan jag får se det igen. Men får komma på
något att titta på.


lördag

Idag börjar jag klockan tre. Jag ska jobba tillsammans med Lene,
som också är ganska ny. Hon har väll jobbat i en månad ungefär.
Så ikväll blir det väll som en liten test för att se om vi kommer ihåg
att göra allt inför stängning. Får se hur det går. Hoppas att det inte
är så mycket folk!
Sen är jag ledig i två dagar!


ANTM säsong 15

I den senaste säsongen av Americas next top model är det ett rejält pris till vinnaren!
Nämligen ett omslag till Vogue, istället för seventeen magazine, & två sidor i tidningen.
Det är inget dåligt pris alltså! Sen har de höjt nivån rejält också. De har superfotografer,
svårare photoshoots, och mer avancerade utmaningar. Tyvärr är nivån på modellerna
inte lika hög. Det är få som klarar av det.

Det här är nog min absoluta favorit bild på Tyra Banks. Älskar den! 


Yaho



RSS 2.0