Lämnat Oslo, sagt hadet till vänner och sånt.

Har bott i Västervik i ett par veckor nu. Kommer inte tillbaka till Oslo förns i december. Inte roligt att åka därifrån. Tårarna rann på bussen. Tur att jag inte hade mascara och att jag hade solbrillor på mig! Det är inte bara min älskade stad jag inte kommer se på så länge, utan också mina underbara vänner! En del kommer jag träffa i Stockholm och Uppsala precis innan jag åker. Men kommer sakna allt och alla så mycket! Även vår lägenhet på Erling Skjalgssons Gate som vi har lämnat över till ett annat gäng med svenskar.

A lot of shit went down in that place! 

 

There's a big day coming for me.

Ja det gick ju bra med uppdateringen. Gör ett nytt försök! Nu är det tretton dagar kvar, och kan väll säga att allt inför resan är fixat. Har bar kläder, bra ryggsäck, reseförsäkring och det mesta som behövs. Nått annat jag också har är resfeber! Jag är skakig och nervös, orolig över att något kommer att gå fel. Men det är väll så det är antar jag, innan något stort ska hända. Och det här är ju rätt så stort. Det är så långt bort och jag ska vara borta så länge. Ingen valig semester på en vecka precis. Men det blir bra! När jag väl sitter på planet så kommer det kännas bra. Resfeber hör till!

 

Long time, no see


Kommer inte ens ihåg när jag var inloggad senast, och det var ju inte heller igår jag skrev något sist. Tänkte om jag kanske skulle börja göra det. Inför resan och under resan så att familj och vänner kan ha lite koll på vad jag gör och var jag befinner mig. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt så fort vi har tillgång till internet.

Hepåre! 

 
 
 

RSS 2.0