SHU, BRE, JALLA, BYE, GODNATT, FUCK ALLA ER!

Då har man ett nytt hem!

Lite saker som vi har haft i våra rum bara


Where did i turn so wrong?

Time drags me along. Though I know just where I went and my time was well spent , I keep on coming back to you, my memories in blue. Sin will scorch your soul, so we've all been told. Though I'm not an easy man to fool and i always keep my cool, I cant help but wondering if its true, 'cause i got memories in blue. Tears in her eyes, the echo of her cries. They will ring out into the eternity. Some might call it theft, to take all I have left. I sit and whatch 'em go, to where I do not know. All i know is they wont run off with you, my memories in blue.



Hyra & deposition

Nu ska jag och Ylva iväg till DNB på Solli för att betala hyra och deposition. Vi ska även få nycklarna! Imorgon vid den här tiden är vi i full fart med att flytta grejer i pågenbilen. Börjar fundera över om vi får med oss allt i en vända. Vi har ju väääldigt mycket saker tillsammans. Två enorma berg!


Måndag

Det är helt sinnessjukt vad jag längtar just nu. Kan inte fatta att det bara är två dagar kvar, sen flyttar vi. Kan klappt vänta tills vi kan börja inreda, åka till Ikea igen och köpa det vi har spanat in. Och nu är det inte bara varsitt rum vi har. Nu har vi också ett kök, verdagsrum och badrum som vi ska köpa grejer till. Waaah så spännande! Snart är vi där!

Glatt folk

ter;">

Mera packning


Min sista arga lapp


Hoppas verkligen att jag slipper skriva några sånna här lappar i fortsättningen.

Wishing I could here your voice again

Jag tänker på den där jävla dagen ofta, varje dag. Det är ju ingen dag jag kommer glömma bort i första taget. Tror att jag aldrig kommer glömma. Den 25 september 2011, den värsta dagen i mitt liv. Tänker på tårarna, sorgen & saknaden. Började fundera över om man kanske bara har ett visst antal tårar för en person. För jag trodde att mina hade tagit slut. Men fick det bevisat att jag hade fel.
För mig blir det, ju längre tiden går, svårare och svårare att gråta. Nu känner jag för det mesta bara en smärta i bröstkorgen. Men härom natten då jag låg vaken och inte kunde sova så slog det till. Det var som om jag, om igen, kom till insikt med att du inte kommer komma tillbaka. Man tror p ånågot sätt att man har accepterat att du är borta. Men rätt som det är så kommer man fram till att det har man ta mig fan inte gjort! 
Jag saknar dig Vladdis. Du anar säkert inte hur mycket. 

Det är som att det är en slöja mellan en själv och döden ibland. Och den där slöjan, den rycks undan när man förlorar någon som man har älskat eller som har stått en nära, och så ser man döden helt klart ett litet ögonblick. Och sen faller den här slöjan tillbaka, och så fortsätter man. Så blir det bra, till slut.


Typiskt att den enda bilden som jag har på oss två tillsammans är oskarp, fotografjävel!

Ikväll vill jag inte göra någoting

Trött som tusan, precis som igår vid den här tiden. Det enda skillnaden är att igår var jag tvungen att pallra mig iväg till Yatzi. Idag ska jag inte göra någonting. Det blir bara film i sängen. Ska kanske bara packa lite grann också. Igår var jag vaken till fyra eller nåt, så är en aning sliten. 


Skridsko åkning - Frogner Stadion


Var på IKEA & köpte 9 Ikeapåsar

Det behövs till mina och Ylvas miljoner saker! Hittade också massor med grejer som jag vill ha i mitt nya rum! Så när vi har flyttat in åker vi dit igen och handlar! Har haft sånt beslutsångest över hur jag vill ha det i rummet. Men jag har bestämt mig för att det får likna mitt nuvarande rum. "Flickrummet." När det handlar om inredning så älskar jag rosa, vitt, blommor & spets. Typ tvärt emot vad jag tycker om att klä mig i. Jag har ju mina älskade spetsgardiner & mina svindyra rosa favoritlakan med rosor! Ska köpa nya rosa blommor som jag har på väggen!





Våra gyllene tider på Ankan

December 2010 - September 2011



















Då var det helg.

Inte för att jag märker någon direkt skillnad på veckodagar & helg. Hatar att inte jobba. Men det drar ju igång lite smått nu i fenruari i alla fall. Sååå vad sker i helgen då? Senare idag åker vi en sväng till Ikea & ikväll blir det Heartbeat (det sista ever). Imorgon vet jag inte vad som händer. Ska förhoppningsvis träffa Viktoria som har inte har träffat på över tre veckor!?!?! Illa! Såhär kan vi inte ha det! Tar väll en tripp bort till Frogner och ser vad som händer där! På söndag ska vi väll packa ännu mer!



Vi drar till IKEA

Imorgon tänkte jag och Ylva ta en tripp till Ikea för att få lite inspration! Men vi ska bara dit för att drömma! Ska dit och handla efter att vi har flyttat så att vi slipper släpa på ännu mer saker. Måste se hur mitt rum ser ut också, för det har jag glömt.


Bilder från i mars förra året då jag, Ylva & Viktoria var där!


My Body is a Cage

Arcade Fire





KAOS

Innan jag fyllde en väska:


Efter jag fyllt en väska:


Och mer finns det! Långt kvar!
Dagarna får gärna gå lite fortare nu så
att man kan få flytta någon gång!


SISTA HEARTBEAT

Lite småsorgligt, men imorgon är det dags för det sista Heartbeat i historien. Får ändå hoppas att våra hjärtan kommer fortsätta slå efter kvällen! Jag är glad över att få vara bakom linsen en sista gång! I DJbåset hittar ni DJ VERITUNES, Jensa står i baren och Adam kommer springa runt och sprida glädje som vanligt!
Kom till Yatzi på Nedre Slottsgate 2B imorgon klockan 23.00!
Detta är sista chansen att uppleva Heartbeat! 


Packning pågår

En av mina fetingväskor är nu packad. Mestadels med de kläder som redan låg där i. Sommarkläder och det jag inte använder. Då har jag inte ens packat hälften av alla mina kläder. Och så har jag en massa lakan & handdukar som ska packas ner. Och alla saker! Det kommer bli mycket slit på flyttdagen. Tack för att Pågen finns & att Johan jobbar där och att han har en skåpbil! Annars hade det blivit riktigt besvärligt! Occh många manliga starka vänner har vi också, så det ska nog gå bra! 

Kanske ska börja med någon försäljning? Har så otroligt mycket kläder som jag aldrig använder, men som jag tänker att jag kommer ha "nån gång". Men det tar ju bara upp onödigt mycket plats! När vi har flyttat och fått iordning ska jag börja sälja kläder!

Ölet

Snart ska jag iväg och möta Frida, så ska vi ta en onsdagsöl.
Borde ju vara en firaröl, men det får blir på lördag det!




För resan har ett slut

Här sitter man nu och tänker tillbaka på tiden på Ankan. Har nästan varit lite hatiskt mot stället under hösten och vintern. När Jossan, Hanna & Nicole flyttade ut och V plötsligt inte fanns längre. Då rasade allt på något sätt. Här har jag haft mina bästa stunder, och de sämsta. Tiden mellan december 2010 & augusti 2011 har utan tvekan varit den bästa tid i mitt liv hittills. Och då har jag varit här. Men vad hände egentligen? Hur kunde det spåra ur så totalt? Det har blivit en äcklig jävla svinstia! Allt vettigt folk försvann, alla som vet vad respekt och hänsyn är för något. 

Tänk att jag ska flytta om en vecka! Det känns så overkligt!


Ankor, de kommer och de går.
Och bara vissa består.
Medans vissa, de flyger ut.
För resan har ett slut.
Kvack kvack ♥


Nya stället

Planlösning:

Nu ska vi skriva kontrakt!

Nu ska jag och Ylva snart åka iväg och skriva kontrakt! Här går det fort fram! Var på visning i måndags, fick reda på att vi får lägenheten igår, idag skriver vi kontrakt och vi flyttar in om en vecka! Lycka!


But you didn't have to cut me off

Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know


Jag vill börja packa nu, nu, nu!

Men jag får väll vänta tills vi har skrivit kontrakt i alla fall. Det ska vi göra imorgon eller på torsdag. Då kommer det kännas mer verkligt. För just nu känns det så jävla overkligt! Det är liksom bara en vecka kvar av januari och 1 februari ska vi flytta! Shiiiit! Jag kan faktiskt inte fatta att det är sant! Började nästan grina av glädje på jobbet när Ylva ringde! 


Nu kommer jag säkert också komma fram till hur mycket grejer jag har samlat på mig sen jag flyttade till Oslo den 15 september 2010!

Tystnaden som uppstår när Lina & Ylva lämnar Svenska Föreningen


Just nu är jag så jävla lycklig, nästan så att det gör ont!



Hurry up, we're dreaming

Ny favorit:
M83. - Midnight City

Vi ska åka danskebåten

FotoKnudsen på Oslo City åker danskebåten 16 - 18 mars! Fasen så kul!

Mail från chefen:

"Som de fleste av dere kanskje har fått med seg så fikk vi nesten full pott på bingobrettet i november og full pott i desember, dette ga oss til sammen en premie på 23 000,- som vi skal bruke på en sosial happening.

Godt jobbet alle sammen!

Det har kommet inn forslag og ønsker fra flere om at en danmarkstur hadde vært helt topp så derfor håper vi å kunne få til en tur til København fra fredag 16. mars 2012 til søndag 18 mars. 2012. 
Tanken var da at vi tar båten fra Oslo fredag, drar fra jobb 15.30, båten går fra Oslo 17.00. Vi er fremme i København 09.30 lørdag og har da ca 7 timer til disposisjon der før vi tar båten tilbake igjen kl. 17.00. Er tilbake igjen i Oslo 09.30 søndag morgen. Dette inkluderer båttur og middag begge veier og litt godt i glasset!

Dette er en flott anledning til å gjøre noe sosialt sammen!"



Äntligen lite jobb

Idag ska jag jobba! Det var inte igår. Har inte jobbat sen den 30 december! Men idag blir det i alla fall några timmar på FotoKnudsen tilsammans med Jessica! Stort + i kanten att det är henne jag jobbar med. Tackar Arntieboy för att jag får jobba istället för honom!


Jessica & jag på Ssheep Monday, Yatzi.


Stockholms shopping



Känner mig nöjd med mina inköp!
Allt köpt på rean föruton det kånga linnet från H&M, men gult.



Gamla stan & Sergels Torg

Drottninggatan, fika & shopping stod på schemat på lördagseftermiddagen.
Skulle ha träffat Johanna men hon mådde inge bra tyvärr.


Not a view, the view!

Åkte ju som sagt till Stockholm i fredags. Seg bussresa upp dit. Trångt på bussen mellan stationen och ersta. Flippade på en gubbfan som hade stora problem med att jag hade en stor väska. Åt pizza med Clara, såg 3 filmer.

Bilderna är tagna vid Ersta Sjukhus på södermalm där Clara & Erika bor. Vilken utsikt de har. Första bilden är från deras balkong!


Lunch hos Mormor & Morfar

I torsdags gick jag, Matilda & mamma + hundar hem till mormor & morfar för att äta lunsch. Där bjöds det på dillkött & ris á la malta. Gött som tusan!


Gränsö Spa

I onsdags var jag, mamma & systrarna på Gränsö spa, i Västervik. Bubbelpool, massage och grejer! Hade nog behövt den där massagen nu istället efter att ha släpat runt på min enorma väska.


Hur gutt som helst! Tack mamma ♥

Köpte en mössa, en blå

Idag har jag och Ylva varit på vidning på Frogner. Imorgon får vi reda på om vi får den eller inte. Åh, hoppas, hoppas! Den skulle vara perfekt! Innan och efter visningen gick vi runt lite på Oslo City & Karl Johan. Ylva fyndade lite på rean, men jag har ju handlat i Stockholm (ska visa mina köp), så jag nöjde mig med en mössa, en blå.


Det är kallt som jävla satan


Som jag har saknat

Det bästa någonsin.


Nu åker nörd Lina fram!
Tänk att man kan älska en serie så mycket! Har spenderat hur många timmar som helst framför Lost. Skrattat och gråtit! Nu har det blivit hög tid för mig att börjar kolla på Lost ingen. Sedan sista avsnittet i maj 2010 har jag bara sett lite av säsong ett. Nu har jag fixat alla sänsonger och jag kommer nog sitta instängd på mitt rum ett tag. Som jag har saknat Lost! Känns som en gammal vän man inte har träffat på länge som är och hälsar på. Kan inte säga hur många gånger jag har sett säsong 1,2 & 3. Säsong 4 är lite färre, säsong 5 två gånger tror jag och säsong 6 bara en gång!

Det här är rock, jag är i Stockholm

Då befinner jag mig alltså på Erstagatan, Södermalm i Stockholm.
Trött som tusan. Innan klockan 6 var jag nära att somna!
Har kollat på film & ätit pizza med Clara. Imorgon bli det ju lite mer action.
Shopping & så blir det fikus med Johanna. På söndag ska jag fika med min moster också.
Systrarna kollar in Stockholm 27 september 2008.

Drenched in vanilla twilight

When violet eyes get brighter,
and heavy wings grow lighter,
I'll taste the sky and feel alive again.
And I'll forget the world that I knew,
but I swear I won't forget you.
Oh, if my voice could reach
back througt the past,
I'd whisper in your ear,
Oh darling, I wish you were here

Owl City - Vanilla Twilight

Promenad

Jag är ju inget stort fan av prommenader när det är svinkallt,
men tog mig ut med mamma och Anton. Fast det var bara en kortis,
nån måtta får det vara!


Lilla julafton

Nu har jag också haft julafton! I söndags var vi ju hemma hos farmor & i tisdags hade vi middag och lite julklappsutddelning hos mamma. Åt svenska kräftor, det liker vi!


Min finis


Saknar Oslo.


Lekstund


På People

Mitt hår växer som ogräs. Det vet vi alla. Sen har det ju sett ut som ogräs också.
Men nu är det nyklippt och fräscht! Tack Lovisa!


Kaffe & VT

Det är en grej som jag tycker om. När man har gott om tid på sig på morgonen och kan sitta och ta det lugnt med kaffe & tidningen! Har ju aldrig någon morgontidning hemma.


Klippning

Idag ska jag klippa mig på People! Woho! Jag kan ju bara säga att det verkligen behövs. En sax har inte satts i mitt hår sen i juni 2010. Mer än 1½ år sen! Mitt hår är alltid ett enda trassel. Om jag inte ska få tovor så måste jag borsta det kanske tre gånger om dagen, sova med flätor och ha det uppsatt för det mesta! Jag vill kunna ha utsläppt hår nu och att det inte bara hänger där som en mopp. Och självklart är det finaste Lovisa som ska klippa mig! Ingen annan än hon!


Middag & fika

Har redan hunnit med att hälsa på hemma hos farmor!
Pappa hade lagat middag och så blev det lite glass till efterrätt!
Sen fick jag lite sena julklappar och de fick av mig!


Äntligen hemma

Efter en lång resa var det riktigt skönt att komma hem och sätta sig i soffan med kaffe och bullar! Gick igenom det vanliga Oslo-snacket som alltid när man kommer hem. Under sin sverige vistelse får man alltid svara på samma frågor ca 5 gånger. Men självklart vill alla veta hur man har det!


På Arlanda.

Där hade jag tråkigt!


HB - 6 januari


@ the bus

Dryyygt att åka buss.
Men nu är jag nästan där!
Bara lite mer än två timmar
kvar och internet på bussen!
Gött!

Dött på Arlanda.

Nu sitter jag och slöar på Arlanda. Min buss härifrån går vid 10.20, så det blev ju lite väntetid här. Men så länge man får sitta inomhus och dricka kaffe så gör det ingenting! Känner verkligen att jag behövde den där kaffen.
Är bra sur på nästan alla där hemma, som fram till klockan 03.00 (!) förde ett jävla liv runt om i huset. Okej, lördag och alla festar.  Men något vett i skallen tycker man väll att vuxna människor kan ha. Tydligen inte. Aja, det blev ingen sömn för mig i natt i alla fall. Men sova kan jag göra en annan dag!



Trött tjej!

Lördag kväll

Känns inte som om det är någon mening med att gå och lägga sig i tid.
Vet att jag ändå inte kommer kunna somna. Får vara uppe tills jag är riktigt trött istället
och sen kan jag sova imorgon iställen. Har ju bussresan, och sen kanske lägga sig tidigt.
Fast jag har ju sovit så mycket de senaste två veckora så är ju utvilad. 

Nu sitter och och kollar på ANTM säsong 11. Har packat klart.
Borde städa iordning på rummet så att jag inte kommer hem till ett jävla helvete.

Kom på att jag har glass.

Inatt var Frida fångad av en stormvind

Det blev en fredagskväll med Frida. Gick först till Fridays vid national och tog oss några öl.
Sen gick vi vidare till Yatzi & Heartbeat, där det blev mycket dans!


Tack för kvällen snygging!

Imorgon bär det av

Klockan 07.15 lyfter jag från Gardemoen. Skjut mig! Måste gå upp innan fem! Flytoget tar cirkus 20 minuter och måste vara på flygplatsen en timma innan. Men är glad över att jag ska ta flyget istället för skitbussen vida götet. Nio timmar blev då plötsligt sex timmar. 

Jag har inte varit hemma sen i augusti, här snackar vi FEM MÅNADER! Fem månader utan att ha träffat en ändå i familjen. Och nu börjar jag grina. Saknar alla så sjukt mycket! Tänk att om 19 timmar står jag och kramar mina nära och kära. Känner på mig att det kommer bli jobbigt att åka ifrån alla på fredag. Fast då ska jag ju ändå till nästa stopp: Stockholm! Där blir det boende hos syster Clara & Erika! 

Åh jag är bra taggad! Vill åka nu nu nuuu!

Då var det helg.

Nu börjar det närma sig fredagskväll och jag ska umgås med Fridus. Det får väll bli att dricka vin. Vi är båda sugna på att gå ut och dansa, men som det ser ut nu så är det bara hon och jag. Gör ju inget ioförsig, men alltid kul att vara flera! Annars är det ju bara att gå och sätta sig någonstans och snakke massa drit! Vi får se vart benen tar oss! Har ju alltid Heartbeat som backup!


Men hade ju velat att alla bruds skulle vara med!

Varför sover du med fötterna på huvudkudden för?

Jo, jag ska säga dig, att jag inte kan sova!
Det är ju så att I'm really
tossin' and I'm turnin' and I just can't fall asleep. 
Please
sing a song beside me.
Har verkligen fått sömnproblem. Bara för att jag vände lite på dygnet förra veckan. Så nu är det väldigt svåt att ställa tillbaka det. Försöker gå upp tidigare och göra något om dagarna så att jag kan somna på kvällen. Men det går visst inte. Jag kan ligga och stirra upp i taket i flera timmar. Har försökt med att spela lugn musik och allt. Det går ju inte. Öppnar fönstret för att få bättre luft. Igår la jag mig åt andra hållet i sängen. Men nahe. Ska styra upp detta nu när jag ska till Västervik!



Jag ritade med månen inatt


För jag kunde inte sova.


00:21

Lite kvällsmat (ost) och ANTM cycle 14, igen. Sen är det godnatt.


When I toss and when I turn and I just can't fall asleep.

Så underhåller jag mig med detta:

Hur bor du: Svinstia?
Brukar du komma i tid: On time, all the time!
Hur lång är du: Jag är väll crikus 176 cm.
Kan du laga mat: Jag kan om jag vill, brukar inte vilja.
Vad jobbar du med/pluggar du: Extrahjälp på fotoknudsen. Men de behöver ingen hjälp akkurat nå. Bocata stg weehe.
Vad har du på dig just nu: Morgonrock.
Har du någon fobi: Äckeldjur
Hade du en bra kväll igår: Nja, jag var väll uttråkad som vanligt.
Vilket är ditt senaste inköp: Varor från Kiwi
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Fotoknudsen AS
Har du sovit i din egen säng inatt: Oh yes
Vad hade du sönder senast: Klippte sönder en påse
Vem snackade du med senast: Med Malin i köket
Varm favoritdricka: Latte med irish
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Cola
Alkoholhaltig favoritdricka: Barcardi Breezer Pinaple
När gjorde du senast något riktigt dumt: Det var väll i lördags morse, men sååå riktigt dumt var det inte
Saknar du någon just nu: Från V till familj
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Göra något irriterande
Någon du stör dig på: Jaharå
Intressen: Leva, foto, fika, maaassssa
senaste person du kramade: Jennifer
Senaste person du ringde: Ylva i roll
Senaste person som ringde dig: Ylva i roll
Vad drack du senast: Cola
Vill du ha barn: Jaaa
Längtar du till din nästa födelsedag: Nja
Har rakat dina ben någon gång: Sensat för två timmar sen
Är du sugen på något nu: Den där osten i kylen, långt till köket!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 2
Använder du hudkräm: Ibland
Attraheras du av män med skägg: Det beror ju helt på hur mycket det har, och vem som har det!
Micro-pop eller poppa själv: Micropop
Brukar du baka: I äckelköket? Aldrig!
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Nja, men det är inga problem. Det lööööser sig snart!
Vilken svordom använder du mest? Men fan ditt jävla helvete!
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Inte ställt än.
Var köper du dina matvaror ifrån? Kiwi
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Är det en bild man kan vara stolt över så hade jag velat tagit den.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Det vet jag inte förs jag vet hur mycket pengar det handlar om.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Näje
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Lots of tattoos. Såja mamma, min kropp, mitt val!
Vad har du med dig in på bion? Popcorn.
Vad har du för väder? Jag ser månen.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Foto och religion.
Gillar du din boendesituation? Vadå svinstian? Absolut inte.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Just chillin'.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 22
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Som V alltid sa: Det lööööööser siiig!
Tre saker du alltid har med dig? Nycklar

Hey hå, Let's gå


Dags för visning

Snart ska jag och Ylva iväg på visning.
Spännande! Hoppas att vi kan göra ett bra intryck.
En får väll piffa till sig lite extra.
Det första intrycket är viktigt!


Snart är jag hos er


Mina bebisar! ♥


Bolig til leie

Keeej, det var alltså en lägenhet vi skulle få svar på! Idag ringde vi upp och fråga hur det gick med den. Då sa dom att de nvar utleid. Vafaaaaaaaaan, han lovade att ringa när att fick veta hur det skulle bli. Så får vi ringa och. Jälla skit fan. Den var så fin alltså och vi ville verkligen ha den! Jag och Ylva satt på KaffeB och var skitförbannade i ca 20 minter. Bara satt och svärde! Aja, bara att ta nya tag! Skam den som ger sig!  Ska på två visningar redan imorgon och så är det en på måndag som Ylva & Ante får gå på, för då är ju jag i vika! 


Det löser siiiiig!

Du är tunn som luft

Du är nästan perfekt
Du gör mig lugn när alla ljusen har släckts
Bara en sekund, då är jag nästan perfekt
Kom gör mig lugn, jag klär i din andedräkt
Du gör mig lugn, du är nästan perfekt

Noll - Kent

Snart är det söndag

Och då åker jag till Viiiika! Det var länge sen. Har inte varit och hälsat p åsen i augusti. Och har nog aldrig haft sån hemlängtan som just nu. Saknar alla så att det gör ont! Men snart är jag där! Västervik från söndag till fredag och sen Stockholm från fredag till söndag! Sen är det kanske dags att börja jobba Lina?

Bilder från i juni 2011:



Synd att det inte är sommar nu när jag ska hem!

Klipp klipp

Ja vad ska man hitta på när man har tråkigt? Igår klippte jag sönder kläder.
Klippte bort ärmarna! Så kan man göra med skjortor som inte används!


Jag har skev dygnsrytm.

Och jag kan inte sova.


Jag blir så lei

Av att bara vänta. Får vi inte något svar imorgon då jävlar!



Jag kan inte ens gå

Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag - Kent




Hej då Jennifer


Två av Jennifers bilder från i fredags då vi hade avskedsmiddag. 


Kommer sakna dig snuttan! Ha det bra ute i stora världen!

Tills jag tittade uppåt och snön föll

och plötsligt kom tårarna
snön föll
jag saknade dig så
jag mindes den natten
när allting tog slut
jag minns hur jag satt där
och tittade ut och hur snön föll


Klättrar på väggarna igen

Biter på naglarna, hoppas upp och ner i sängen, mina ben skakar! Fy, nu är jag så nervös! Detta är värre än att börja skolan, ha sin första körlektion eller att gå på intervju! Jag dör alltså! Ingen avgörande grej i livet, fine om det inte blir något av. Men ändå en jävligt stor grej för min och Ylva. Ring nu! Eller bespara mig allt lidande och skjut mig på en gång! Andas, andas, allting snurrar runt!

Bless the Morning Year - Helios



Klättrar på väggarna

Shhhit vad detta suger! Jag vill jobba. Jag är så uttråkat att jag kunde dö! Regt och piss och blåst gör ju inte saken bättre. Annars kunde man ju kanske ha njutit lite av sin ledighet! Här njuts det lite allt. Inatt låg jag typ i sängen och grinade för att tråkig. Ensam och övergiven kände jag mig. Haha, snacka om att tycka synd om sig själv! Sova kunde jag inte heller göra för att idioter pratar i telefon utanför fönstret klockan 4 på morgonen. Inte ok! Usch. Inget är kul nu. Inte ens sims knappt...
Dålig dag?
Aja, men vi tjuter väll lite till då!

1 Januari

Första dagen på det nya året spemderades på frogner! Gick mest runt och skrattade för mig själv hela tiden. Hade jättekul av någon anledning. Kollade igenom alla bilder ett par gången. Det var en bra kväll igår! Partaj med nära och kära!


I morse var Robin trött och sov på bordet.


Poserade lit också!

Här tog det slut


RSS 2.0