Mars 2012

Här är mina planer inför mars. Jobb, födelsedagar, DANSKEBÅTEN, Västervik, m.m. Kan nog bli en bra månad! När jag inte jobbar blir det såklart att vara spontan och umgås med mina osloälsklingar! 



Bilden är mitt nya skrivbordsunderlägg så att
man snabbt kan kolla upp hur man jobbar!

Ska nu äntligen ta mig en titt!


Satan i gatan vad mitt hjärta blöder. Men herregud, jag blir ju aldrig nöjd!


Satan i gatan - Veronica Maggio

Mitt hjärta blöder - Veronica Maggio

Nöjd? - Veronica Maggio




Dags att färga håret


Linnen Avanna

Något som är fett awsome är dessa vita linnen från avanna.se. Jag köpte mig ett för några månader sedan med en rosa kamera på. Och ja, det finns ju ett gäng till som jag väldigt gärna vill ha! Kanske inte alla medn sjukt svårt att välja! Ett efter varje lön kanske? Beställer absolut något på onsdag!



Under hela helgen lyckas vi alltid, men när ska han växa upp?

Hela Helgen - Näääk

Lyckas Alltid - Näääk feat. Alpis & Mackish Price

När Ska Han Växa Upp? - Näääk feat. Kaliffa



Det är värre än sladdarna i min låda

Min hårborste försvann i flytten. Vilket betyder att jag inte har borstat håret ordentligt på cirkus tre och en halv vecka. Har trasslat ut det med fingrarna ett par gånger men jag orkar inte!!! Imorgon är det jag som köper en borste och ska se till att borsta håret morgon och kväll. 
Dags att köpahårfärg också och fixa utväxten!


Öl.


Mat på Olivia's


Åh vad vi älskar solen


Det är tydligen alltid fredag i det här landet!

Veckorna flyger förbi väldigt fort. Idag är det fredag igen! För en gång skull har jag gjort något av dagen. Har städat i lägenheten, vilket behövdes. Städat rummet, det behövdes det med.
Åkte ner till Tjuvholmen och drack chai latte i solen. Det är vååår ute. Love long time! Gick hemmåt. Jag har även sett hela säsong ett av karatefylla, det bästa! 
Om en stund kommer J hit och då blir det matlagning. Fast jag vet inte vad!


Sol och vår på Tjuvholmen!



In my own land, called Ochrasy, it was all so crystal clear. But I'm much wiser now, that's how we walk.


Ochrasy - Mando Diao

Crystal - Mando Diao

How we walk - Mando Diao

24 februari

Jag minns inte vilken dag det var, men vi är i alla fall i rätt månad. Februari, februari 2011. Då träffade jag dig för första gången. Tänk att vi inte kände varandra i mer än 7 månader. Det är nu ett år sen. Men jag minns det som om det var igår;
Där satt vi några stycken i köket på Ankan och du glider in. Hade aldrig sett dig innan, inte ens i trapphuset. Jag kommer ihåg att jag satt där och funderade över vem tusan du var och om du någonsin kunde hålla tyst. Du satt på armstödet till soffan och berättade om alla dina roliga minnen från Ankan, som hade varit som ett andra hem för dig. Och där hade du minsann gjort allt! Skrattade så att jag fick ont i magen.

Du var min vän från första början, för ett år sen.
Och idag är det 5 månader sen du försvann.


Vladimir, jag saknar dig!




A day full of joy!

Sån jäkla bra dag! Happy happy! Vaknar upp av att det är ljust och varmt, istället för mörkt och kallt. Hör fågelkvitter. Ylva och jag dricker oboy och pratar om det fina vädret. Går ut och väntar mig kyla, blir väldigt posetivt överaskad, plusgrader och det luktar VÅR! Bra trikktur in till JB. Jobb på Bocata med bästa Anna! Gjorde grymt kaffe Inga jobbiga eller sura kunder. Kaffepause med J. Jag gillar inte att åka buss, men det gjorde inget. Åt sushi med Ante. Och nu sitter jag här och lyssnar på reagee igen! 
A day full of joy!



I just had to die when I saw the heartbearts at the kino


I just had to die - The Knife

Heatbeats - The Knife

Kino - The Knife

Jag behövs överallt

Måste mina båda jobb behöva mig på jobb samtidigt? Min chef på Bocata ringde mig precis innan jag började idag och frågade om jag kunde jobba imorgon. Självklart! Och så fort jag kommer in på FotoKnudsen så frågar de mig om jag kunde jobba där! Osis! Jessica har visst tagit en runda på en isfläck och hälsat på asfalten, så detbehövdes ju en extra imorgon. Men det fixade sig det med. Så det blir Bocata förmig imorgon alltså! Jag som skulle städa + att jag hade andra planer!

Nu sitter jag på sängen och lyssnar på reagee
och är väldigt häftig i kepsen jag hittade under sängen!


The king of the dancehall called me from a unknown number and he was at a badman place.


King of the dancehall - Beenie Man

Unknown number - Busy Signal

Badman Place - Busy Signal feat. Mavado

Puss på Mami


4 timmars jobb

Ska snart åka iväg till FK. Jobbar bara fyra timmar idag. Värt. Också de enda timmar jag jobbar i veckan. Skut mig! Aja, bättre än inget. Har ju jobbat mycket kvällar och helger, så det blir ju lite extra betalt. Längtar så till mars då jag får jobba mer på Bocata igen! 

Men vad tusan ska jag hitta på under resten av veckan. Skulle behöva städa lägenheten lite, men det tar ju inte flera dagar. Aja, tar det som det kommer, som vanligt!


Idag

Skruttsöndag nummer ett!



Igår


Idag kan man säga att idag är det fredag

Jaha då var det redan fredag igen. Tiden går bra fort när man bara sitter i en säng och glor ändå! Jobbade fyra timmar i måndags. Men idag och imorgon blir det mer jobb. Idag jobbar jag 14-22. Snark! Men stänger med Jessica i alla fall och det är ett stort +! Imorgon är det 10-18! Kvälls & helgjobb är bra ändå!


Upptill i alla fall! Dags att fixa ett stativ kanske?

Idag kan man säga att imorgon är det fredag!

Och här är bilder från förra fredagen!



Mogge var på besök i Oslo och allt var som vanligt!


Viktoria var söt som vanligt och jag piffade till mig lite extra!


Felix hade köpt nya kläder och blev poppis bland damerna!


Våra fina pojkar! Marcus var arg.


Brudsen bjöd på dans!

Yesterday

Spenderade kvällen igår hemma hos Jessica. Drack vin, snackade FK skit, taggade inför danskebåten och grinade över att vi inte har var sin kjæreste. Haha, det sista hände inte! Hade det trevligt. 



Happy Ex-lovers day


14 februari

Idag har jag inte ens varit utanför dörren. Eller jo, när jag tog kort på skylratna var jag utanför. Sov till halv ett. Orkar inte gå ut. Det är alla hjärtans dag och stan är full av kärlek. Jag firar Ex-lovers day imorgon istället. För oss utan någon kjæreste (Oslo Citys idé). Trøst kan kjøpes! Är ensam hemma också, Kul!


Och en garderob med mössor

Jag och gått och blivit möss & hatt freaket nummer ett! Har köpt fyra huvudbonader på bara några dagar. Men det har blivit min grej och jag älskar mina mössor. Går inte utaför dörren utan något på huvudet längre. Okej, det är kallt också!


Den svarta och den vita är köpta på H&M. De tre i olika färger på Gina. Svarta hatten på H&M & den röda har jag köpt på Monki.

Tre skyltar


En på vår dörr.


En på vår postlåda. Nei takk til reklame.


Och ringklockan utanför "huvuddörren".

Fredagskväll

Jag ska aldrig mer säga "jag ska inte dricka ikväll", för då råkar det visst bli raka motsattsen! Hur som helst, var ju hemma hos familjen under kvällen i fredags där de flesta var från blekinge. Det gänget drog ut till Yatzi, menför mig har det blivit en aningens mycket Yatzi på sensate tiden. Så jag och Dalarna/Pågen tog en taxi till ett ställe på Majorstuen. Sen vart det efterfest & shots. Go bakfylla på jobbet igår!


Sen var det ju faktiskt mina fina vän Johan Erikssons "sista" helg i Oslo. Nu drar han iväg till Asien i 12 veckor. Ha det så jävla gött!


Ny hatt också

Nu bär det av till familjen, en bit bort.


Fredag

Sa att jag aldrig skulle tillbaka till Bocata men nu har jag halkat dit igen. Fast det gör inget, för jag har faktiskt saknat det! Och nu ska jag ju variera lite, det blir Fotoknudsen, Bocata i Byporten och Bocata på Stortingsgata! Hoppas på mycket jobb under våren! 

Det var inte lätt att somna klockan 23, det gick inte. Klockan kanske var halv två eller nåt innan jag kunde soma. Och så ringde klockan vid 6, tyckte att jag bara hade sovit i en timma! Men när jag väl kom upp ur sängen så piggnade jag till. Fick sen dricka mitt egna kaffe som jag saknat, och jobbade med bossen Cati!

Ikväll bär det av till Frogner (fast kan ju inte säga att jag ska till Frogner längre, är ju redan här), Anna fyller år så vi ska fira henne + att gamla Ankan Mogge är på besök i Oslo! Honom har man inte sett på ett år!

Ha en bra fredag folket!



Jobb på Bocata

Har nog aldrig blivit så glad över att jag ska jobba på Bocata och börja klockan åtta. Men när Ioana ringde och frågade så blev jag skitglad. Dels för att jag får jobba eftersom jag behöver det, sen att jag inte har jobbat där sen i oktober. Då var jag ju väldigt trött på det jobbet, men nu när det har gått en tid så har jag kommit fram till att jag saknar det lite gran. Saknar stammisarna, saknar mina jobbarkompisar & främst att göra kaffe! Ska bli riktigt kul att få jobba lite där igen!


Åh, jag ska få dricka mitt eget kaffe imorgon!

Detaljer






Mitt lille rum




You've got the love

Jag funderade över förhållanden. Det finns sånna som öppnar en för det nya och exotiska. Sånna som är gamla och välbekanta. Sånna som för en till något oväntat. Sånna som för en långt bort från där man började. Och sånna som tar en tillbaka. Men det mest spännande, utmanande och viktiga förhållandet av alla är det man har med sig själv. Och om du hittar någon som älskar det du älskar hos dig själv, så är det helt fantastiskt.

- Carrie Bradshaw



Osl♥ve

Mitt lille land. Et lite sted, en håndfull fred, slengt ut blant vidder og fjord. Mitt lille land. Der høye fjell står plantet, mellom hus og mennesker og ord. Og der stillhet og drømmer gror, som et ekko i karrig jord. Mitt lille land. Der havet stryker mildt og mykt , som kjærtegn fra kyst til kyst. Mitt lille land. Der stjerner glir forbi og blir et landskap når det blir lyst, mens natten står blek og tyst.



Fastnade i två timmat med att kolla på olika filmklipp om 22 juli 2011. 
Tänk att det verkligen har hänt.







Just for you, Norway


Här blev det plötsligt lite dött!

Men imorgon blir det lite lägenhetsuppdateringar. Även om jag nu har en hel lägenhet att hänga i så sitter min "självständighet" från svenska fortfarande kvar. Jag älskar mitt rum och sitter hela tiden instängd på rummet, Aja, bilder kommer nog imorgon!

Lina på HEARTBEAT







28 oktober, 4 november, 11 november,
18 november, 25 november, 2 december,
9 december, 16 december, 6 januari,
13 januari, 20 januari, 27 januari

Tack till Adam, Jens, Marlén, DJ Altégo, Veritunes, Filip & alla glada Heartbeatare 
som har gjort dessa kvällar till några av de roligaste kvällarna under min Oslotid!

Ikväll blir det ingen Heartbeat, för nu är det slut.
Ikväll sitter jag ensam hemma och gör ingenting.

Nu är det KAOS igen!

Nu är det verkligen ingen ordning på någonting! Har fått upp lite kläder i väskorna, men jag vet inte vad jag vill ha framme och vad som ska ligga kvar i väskorna! Fortsätter nog imorgon. Nu sitter jag i en korgstol och börjar få ont i kroppen. Johan ligger på golvet och pratar i telefonen. Ante kommer snart hem och får se sitt nya crib för fösta gången. Ylva kommer nog efter tolv. 


Sliten! 


Då var man Frognerbo!

Då ska vi börja installera oss i nya lägenheten på Frogner! Det känns konstigt, att detta är hemma. Känns mest som om vi ska låna någons lägenhet över en helg typ. Men här ska vi bo, på riktigt! Nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter. Har knappt någon motivation till att packa upp, för jag vet inte vart jag ska börja. Först ska jag äta. Sen ska jag väll börja med kläder oså. 

En sak är säker och det är att det här känns jävligt bra!

RSS 2.0