Vitsippa

Här kommer
bilderna från idag alltså. Men jag hinner inte
skriva något mer för nu har Sommer börjat på ettan!
Hörs i morgon!




















29 April 13.26

Fotolektion. Idag så har vi i alla fall haft något att göra, för en gångs skull. Förut på förmiddagen så var vi ute på Hermanstorp och fotade en massa vitsippor. Jag och Frida tog även kort på varandra. Det var faktiskt riktigt härlig i skogen. Så skönt med sol och fint väder! 
Så nu har vi håll på att redigera bilder i fotolabbet. Fast jag tycker bättre om att sitta hemma och fixa. Så jag ska fortsätta med det när jag kommer hem. Och bilder kommer  sen ikväll. 
Återkommer sen alltså!

28 April 18:49

Tog lite bilder nyss. Man får ta på sig själv ibland när man känner att man inte riktigt ser ut som ett monster.



Klänningen som jag ska ha på Glitter & Glamour - studentskivan den 8 maj.








28 April 18:36

Började skriva det här inlägget i söndags men sen så orkade jag inte skriva.

Hur som helst så hade vi en mycket mysig kväll i stadsparken i lördags. Grillade, spelade kubb och rökte vattenpipa. Det var riktigt kul. Fast det blev lite kallt efter ett tag men som tur var hade några stycken filtar med sig. Fram mot elva gick vi ner till stan. E.M.D skulle ha börjat vid tolv, men det började vid halv ett istället. Det tycker jag var dåligt. Jag hatar att vänta. Men dom kom ju igång till slut. Det stog en väääldigt jobbig brud brevid mig. "Ni tjänar inget på att trängas!" Fast nu var det ju så att jag stog där före henne. Aja, dom var helt okej att se på. Men dom hade fula kläder på sig tycker jag. Och så hade dom dålig smak när det gäller tjejer också. Fast det var ju inga som gick fram till dom som såg bra ut så dom fick väll nöja sig. Erik är snyggast i alla fall.

Fula mobilbilder. Men man orkar ju inte släpa med sig fettokameran överallt heller!












25 April 12:34

Är hemma hos pappa. Sitter på altanen och det är rena sommarvärmen! Så jäkla härligt. Jag drömde att det ösregnade även om jag visste att det skulle bli bra väder. Visst behövs det lite regn. Men vafan, det är ingen som vill ha det nu! Sol, sol, strålande sol! Underbart. Det är skönt att det blåser lite också annars så skulle det nästan bli lite för varmt. Om det nu kan bli för varmt i Sverge. Tror inte det...
Har precis slängt in en paj i ugnen så snart ska vi fika lite. Hoppas den bir bra, jag brukar inte vara den som bakar paj. Det är Matilda bättre på. Men så länge det smakar bra så.

Lite senare idag ska jag till stadsparken och grilla med Sarah, Maria m.fl. Sen så ska jag och Mariaa till palladium och se E.M.D. Inte för att dom är mitt favoritband precis men det är en kul grej och det är ju inte alltid det händer något i lilla kära Västervik. Och dom är ju tjusiga i alla fall!
Egentligen skulle jag ha gått med Matilda & Micha men Micha har gått och blivit sjuk så hon kan inte gå så då har inte Matilda lust att gå. Men att gå med Maria är ju inte helt fel. Det är sällan vi träffas och gör något tillsammans liksom. Så det blir nog jätte kul tror jag.


Gamleby

Bilder från igår.












22 April 09:23

Sitter i skolan. Har fotolektion. Får se om vi kommer göra något vettigt. Jag ska i alla fall fixa med lite bilder som jag tog igår. Har dock inget usb minne att lägga över dom på med mig. Men det löser sig nog ändå. Ska ladda upp lite bilder senare. Men det var kul igår. Jag hade inte ätit någon mat å jag var riktigt hungrig när jag kom hem. Och jag kom hem vid 8 halv 9 ungefär. Sår på Andra Avenyn och sen på Lost.

.

M♥J

I fredags var vi ute på Mörtvik och tog en massa bilder tillsammans med Lena som går på fotoskolan i Gamleby. I morgon ska vi till Gamleby och ta 80-tals bilder i deras studio. Jag ska få vara lite av en assistent men jag ska också ta lite egna bilder till vår fotoutställning i skolan i maj.

Bilder från helgen, Växjö och 80-års kalaset kommer snart.














17 April 10:10

Lov, gör ingenting om dagarna. Men ändå så har det inte blivit något skrivet. Det är väll så att jag inte orkar.
Nu under lovet har det varit sjukt härligt väder. Men jag har varit inne mest hela tiden. Jag tycker faktiskt att det är kallt ute. Fryser jämt om händerna så fort jag går ut. Sen så tycker jag inte om sånna här korta lov heller. Det blir inte så att man planerar någonting. Det enda lovet jag gillar är sommarlovet. För det är långt och härligt. Varmt och bra väder. Det var det i alla fall när man var liten. Som Johan Glans säger i Parlamentet: Det är mörkt som i en säck och kallt som i en jävla isbjörns rövhål. Regn och piss och blåst 340 dagar om året. Det stämmer ju nästan!

Imorgon ska vi till Växjö på 80-års kalas. Får väll se hur det blir.

Idag fyller Anton-Fjanton 6 år!


12 April 20:59

Idag var det Kolmården som gällde. Alice och mamma var inne hos vargarna i början av dagen. Hade också viljat gå in till dom men det kostar 800 kr och det har jag inte råd med. Men det var en mycket härlig dag i parken!
Fler bilder håller jag på att ladda upp på Facebook nu! Tog över 700 bilder och fyllde upp mitt minneskort för första gången.



12 April 19:54

Igår var det party hemma hos Matilda & John. Mycket trevligt! Dock så tog jag det lugnt och hoppade över krogen för jag skulle upp vid 7 nästa morgon. Bilder därifrån finns på Facebook.


10 April 15:51

Nahe, nu kommer visst inte Pia & Hilda-li ändå.. Hilda är tydligen sjuk oså. Men men , så bli det ibland.
 
Var ute och gick på prommenad men Matilda, Anton & Anda för en stund sen. Sjukt skönt väder ute. Men nu har det blivit kallt för att det blåser så mycket.  Ska snart äta. Lite påskmat oså. Och då ska vi såklart sita ute. Jag vill vara inne!

Vill också att det ska bli lördag kväll nu. Fest hos Matilda och John!

.

9 April 22:15

Jag tog påsklov en dag i förväg. Gick inte till skolan idag. Morgan, matte och ingen Frida. Det kändes inte så peppt. Så jag var mer effektiv än vad jag hade vart i skolan. Jag tog nämligen hand om den rena tvätten. Kände mig duktig.
Förut idag var jag och fikade på Morella med Maria, Sarah och Rikard m.fl. Det var mycket trevligt. Dock så att vi på uteserveringen så det var lite kallt. Men infravärmen var ju på i alla fall.

Nu är det Adam och Eva på tv. Den har man sett ett par gånger med jag tycker att den är bra. Men man blir så trött på alla pauser! Tv4 vill ju verkligen att man ska vara uppe hela natten. Och en lång nyhetssänning måste dom trycka in också! Jag blir så trött! Men nu börjar det i alla fall.

I morgon kommer Pia & Hilda-li och hälsar på! Och Strumpan.

8 April 09:20

Sitter i fotolabbet och har "foto". Får se vad vi ska göra för kul idag. De senaste lektionerna har vi inte gjort ett skit. Fick ett tjockt häfte som vi skulle läsa. Aldrig i livet säger jag. Man ska ju inte sitta och läsa på en fotolektion. Vi vill ju ha uppgifter. Och fixa till en utställning. Det skulle ju vara betydligt mycket roligare än att bara sitta här inne vid datorn och glo. För det suger. Men vi får se. Vi ska i alla komma på ett tema till fotoutställningen som vi ska ha i maj.

Och idag fyller syster Matilda år, Grattis!

7 April 17:42

Bilder från i söndags då vi var på lydnadskurs men vovvarna ute i Piperskärr.






7 April 13:56

Sitter ute i B-huset och har engelska. Det är bäldigt tråkigt och jag vill gå hem. Sen så finns det hu så mogna människor på vår skola så någon idiot har pillar bort knapparna på alla datorer. Det är ju inte så jäkla lätt att skriva. Jag blir så trött!

När jag kommer hem så ska jag och Matilda gå ut med Anton & Ada. Sen ska jag nog baka något tror jag!

Sen så har jag namnsdag idag också. Lina Irma Sigrid Eliasson.
Kvinnonamnet Irma är ett tyskt namn, en kortform av Irmgard och Irmelin, och betyder ungefär, hon som skyddas av Irm. Irm var namnet på en germansk gud. Enligt en annan tolkning betyder namnet den starka. Populariteten för namnet Irma stiger just nu. Under slutet av 1980-talet och början av 1990-talet var namnet nästan utdött, men sedan 1992 har namnet klättrat på toplistan. Den 31 december 2005 fanns det totalt 8945 personer i Sverige med namnet Irma, varav 5879 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 140 flickor i Sverige namnet, varav 69 fick det som tilltalsnamn.

Vår

Bilder från igår
















5 April 10:46

I fredags var det födelsedags party för Maria hemma hos Johanna. Mycket rolig kväll måste jag säga! Kul att träffa en massa gamla klassisar igen. Efter det gick vi ner till stan och Morella. Där var det välldigt mycket konstiga människor som man aldrig har sett förut typ. Världens änkligaste brud stog och dansade på en högtalare och hon trodde att hon var riktigt sexig. Men nej, det var hon verkligen inte. Blä!

Igår hände det väll inte så mycket egentligen. Gick upp, duschade, gick och la mig igen, sov till klockan halv 12, gick upp och spelade sims, satt ute i solen medans jag väntade på pappa. Sen så åkte vi hit till Piperskärr. Grillade och åt ute för första gången i år. Så himla härligt!
Såg sen på Robinson och på Marley and Me. Mycket bra film, sorglig som fan på slutet!

.

4 April 13:25

The best thing about being a woman
Is the prerogative to have a little fun



3 April 11:47

Vaknade vid halv åtta men låg kvart i ungefär en kvart. Tur att det ringde flera gånger annars så hade jag somnat om skulle jag tro. Bytte kläder kanske tre gånger innan jag kunde bestämma mig. Det är så jäkla svårt att välja ibland.
Åt frukost och gav mig sen iväg till skolan. Svenska och engelska. Första svenska lektionen på väldigt länge där vi faktiskt jobbade. Framgång! På engelskar var det lite mindre svårt att jobba på grund av allt tjatter. Men så blir det ju när vår lärare inte är i klassrummet.
Slutade vid elva. Satt ute i solen ett tag med blev rastlös som vanligt så jag gick in och satte mig här istället. Får se vad jag ska hitta på nu. Borde städa mitt rum med det har jag inga nerver för.

Ikväll är det party för att fira Maria som fyllde 18 år igår! Det var länge sen jag var på fest. Dock så suger det att Palladium har stängt. Det är ju det enda som är roligt tycker jag. Men det blir nog kul ändå tror jag..

2 April 21:48

Alltså gud vilket härligt väder! Så glad man blir! Älska våren!

Och bara för att solen skiner, blommorna blommar, fåglarna kvittrar och för att Anton gillar rosa så åker hans vårkoppel fram! Kopplet köptes i Paris 2005 och halsbandet köpte vi i London 2006. Fett snyggt! Det fanns med döskallar också men eftersom Anton är så förbannat söt så fick det bli blommigt!


2 April 21:40

Torsdag och min dag att laga met hemma. Bjöd på Idas tacopaj. Hur god som helst! Alla tyckte också att det var jättegott.



I skolan hade vi svenaska & matte. det hände inte så mycket som vanligt. Jag och Frida spelade lite kort för ovanlighetens skull.Det brukar vi ju aldrig göra liksom.
Innan skolan var jag och mamma på banken för att jag skulle lägga undar mina pengar till mitt sparkonto, så att jag inte handlar upp allt. Måste ju spara! Sen gick vi till Walters foto och jag reserverade en blixt. Vill ju egentligen ha en Sigma blixt men han sa att alla priser har höjts så den kostar på 1900. Så det får bli en Metz blixt. Den som motsvarar den Sigma blixten som jag ville ha. Men det blir nog bra skulle jag tro.

Fick också hem de två Canvas tavlorna idag. Två bilder som jag har tagit.




Och grattis till Maria som fyller 18 år idag!

1 April 17:22

Nu är det första april och det är vår! Så underbart härligt!

Hade nationellt prov i svenska idag. Det gick rätt så bra tror jag. Skrev åtta sidor ungefär. Vi hade fem timmar på oss. Jag blev nog klar efter en tror jag. Så vid halv tio gick jag hem igen. Ingen lång vistelse i skolan precis. Men det har varit skönt att ta det lugnt. Har vart ute i trädgården en hel del oså. Och där är det verkligen vår. Nice nice!
Ikväll lär det väll inte hända så värst mycket.
Snart är det helg igen! Fint!



1 April 09:53

Och du är ett skämt...



.


RSS 2.0