Kan alla sluta dra från Oslo!?


Läskig kille!
Idag drar vår finaste Gina hem till Uppsla! Fyra månader har vi delat rum! Kommer sakna dig masoor och det kommer kännas tomt utan en Ginis som ligger i sängen ovanför! Puss på dig! 


Lämna mig som ensam svensk på jobbet, gör det bara! 
Fy, imorgon drar Malin till Varberg. Henne har jag jobbat med sen jag kom hit i september! Tycker inte om att ni lämnar mig. Det är inte kul! Det är redan tomt på jobbet och jag kommer sakna dig som tusan! 



Kubb på föreningen

Kubb på våran "gård" var roligt. Skramlade dock en del om pinnarna där de slog i backen.


The losers: Ylva, Johan & Marcus! De vann inte!


The winners: Hanna & Nicole! De var ju på mitt lag och jag är grym!


Alexander var ledsen och åt mat. 


Sen var det Johan & Isak mot mig och Ylva, vi vann, såklart!



Jaha, imorgon ska vi alltså dö.


Jag ska tillbinga mig sista kväll i livet på jobbet. Och vi som ska på visning imorgon kväll och grejer. Lite dålig planering. Synd att jag inte kan ta farväl av mina nära och kära!



Malin Norén

Ett hejdå inlägg till min kära Malin ♥

Ja vad ska man skriva? Ingen tycker om att säa hejdå. Speciellt inte till någon som man tycker så otroligt mycket om! Och jag tycker så jävla mycket om dig! Men vem kan låta bli att tycka om dig? Jag tror inte att det går! Jag tror att alla som träffar dig tänker som jag första gången vi träffades; Fy fasen vill härlig och glad tjej detta är! Det är så sant! Jag kom till Oslo, kände mig ensam och lite rädd. Sakande min mamma. Funderade över hur detta skulle gå och hur länge jag skulle bli kvar. Du var en av dom som fick mig att vilja stanna, och vilja jobba på Bocata! Vår första jobbdag tillsammans var hur kul som helst! Ville jobba med dig hela tiden Kommer dock inte ihåg när vi hade var sista, för vi fick aldrig jobba ihop en sista gång! Alltså fyyy vad jag kommer sakna dig! 






Vet du hur fin du är? ♥



Vi tycker om att fika & äta på Egon



Om ingen har märkt det så fikar vi en del! I måndags blev det först fikus på Kaffebrenneriet. Viktoria är som ett barn och kletar läppstift runt hela munnen, så jag fick agera mamma och torka!




Sen åt jag och Ylva på Egon! Deras Club Sandwich är grejer det!



Utanför vårt "hus"






Vi kom på att vi inte hade några bilder på oss utanför föreningen. Så det var bäst att passa på innan vi drar härifrån! 



En vanlig dag när jag väntar på Viktoria & Ylva

Det brukar jag göra då jag är tio gånger snabbare än dom på att göra mig iordning, äver om jag börjar fixa mig ca 20 minuter efter! Blev till och med klar före boysen en gång! Det ni!





Botvid är redan tjejtjusare




Back to Byporten


Här jobbar jag! I hjärtat av Oslo! Byporten shopping! På Bocata, som tydligen betyder macka på spanska. Se där! Jag jobbar på macka. Haha, nej men dat ska bli gött att komma tillbaka till hemmaplan. Kände mig inte riktigt som hemma på stortinget. Gillar varkligen inte att de har öppet til elva! Skönt att bara jobba till nio nu! 




Två datorer


Använder för tillfället två datorer. Den högra är min och den vänstra är Hampus som han lämnade kvar här på Ankan. Den är väll egentligen allas dator men det är typ bara jag som använder den, och blir sur så fort någon annan har den. Tillsammans skulle de bli en bra dator. Min är allmänt se och störd och på den andra funkar inte ljudet. Sen funkar inte internet på min uppe på rummet. Aja, kan inte köpa en ny heller, för måste spara min pengnar till annat!



Vi har en soffa utanför som är skön









Vi bor nästan i slottsparken








På besök hos våra konkurrenter








Bra fina sandaler!


Dessa vill jag ha!



Your voice is like eating my favourite ice cream




Vad har folk før problem?

'
Jag vill ha min kamera tillbaka NU! Vad ær det som ær så svårt att førstå? Ditt ær ditt & mitt ær mitt, så enkelt ær det. Men nahe, tydligen inte før vissa. Hittar min væska inne på toaletten hemma, øppen. Funderade øver hur dragen jag var i lørdags, men jag drack ju inte. Tog in den på rummet, gick ut, rusade in igen och kollar om min kamera låg kvar, NEJ DET GJORDE DEN INTE!?!?!?!?!? Børjar få panik. Kollar i plånboken, mitt svenska bankomatkort ær borta. Vænder upp och ner på hela rummet. Hittar inte kameran! Springer ner i køket, ingen kamera dær. Kollar i min jacka. DE HAR TAGIT MITT NORSKA BANKOMATKORT! FØR FAN! Skriker och gråter som aldrig førr! Flippar ur totalt och var sååå næra att slænga en glasflaska i backen! Slutar med att jag næstan har sønder dørren då jag smællde igen den! Någon fræmmande mænniska har alltså gått in i vår lægenhet, dær VI bor, VÅRT hem, stælls sig utanfør VÅR døtt och rotat igenom MIN væska och tagit MIN kæraste ægodel! Why God, WHY??? VAD FAN HAR FOLK FØR PROBLEM???? Jag ær så jævla arg!

Mitt kamerahus + mitt 50mm objektiv is gone. FAAAAAAN!


Jag ær lite upprørd.


Det är fredag



Men får jag njuta av att det är helg? Nej!
Jobbar kväll ikväll och imorgon kväll. Väldigt kul med tanke på att det är fredag
och lördag. Jag är verkligen inte sugen. Börjar vid tre. Just nu sitter jag i köket
och kollar in top model säsong 16. Har mina high heels på och tänkte övningsgå
lite här. Vet inte om någon är hemma. Tror att alla är iväg och jobbar. Vill jobba
morgon. Aja, inte så mycket att göra. Hoppas att någon är hemma och vaken när
jag kommer hem. Tänker ju inte gå och lägga mig på en gång i alla fall! 

Är lite småsur nu också, för att en här hemma tog mitt vin utan att fråga, IGEN!
Jag blir så trött på det, för det har hänt två gånger innan, man ska inte behöva
låsa in det på rummet. Men det får jag väll börja göra nu. Hmm, men jag har
fått en ny box nu i alla fall. Men är fortfrande irriterad, man tar inte andras saker!

Nä nu är jag lite gnällig. Ska försöka ta lite bilder i helgen  och slänga upp på bloggen. 
Hade hade!


Vi borde inte sitta här och dricka öl varenda kväll

... Vi borde göra nånting bra, men det är ingen som har lust. Vi borde köpa nåra penslar, ett staffli och akvarell, och måla konst varenda dag, men det är ingen som har lust. För det är kas, och soss och Datortek, och obesvarad kärlek, och en vilsenhet som suger ur vår must; så det är ingen som har lust. Vi borde inte sitta här och glo på tv varje natt. Man blir ju knäpp. Vi borde dra. Men det är ingen som har lust. Vi var naiva, glada barn, tills vuxenlivet hann ifatt. Nu är vi barnen av idag, och dessa barn har ingen lust. För det är ångest, tvång och höstsäsong, och ekonomisk undergång. Varje hinder är så tåligt och robust; så det är ingen som har lust. Efter hundrafemtio spänn har bussen gått, och man får gå. Vi kanske hörs imorrn igen, när vi har vaknat framåt två. God natt, hej då! Ja, herre Gud. Hej och hå. Vi borde köpa lite strumpor, sikta in oss på en bank och sen planera nån slags kupp, men det är ingen som har lust. Man kan också acceptera lite slött att man är pank, och sen helt sonika ge upp. Men det är ingen som har lust. Det är pina, pest och skit härnäst. Djävulen har firmafest. En hela ångest utspädd i vår must; så det är ingen som har lust. E7 hela versen Vi borde inte ligga kvar och sova bort varenda dag. Vi borde vakna redan sju. Men det är ingen som har lust. Man borde fixa en kostym och börja lura och bedra. Och säga Ja till emu. Men tack och lov har ingen lust. Det ljusnar över stan igen. Över krogen, över ångesten. Låtom oss fröjdas i ungdomens vår. Nej, det är ingen som har lust. Det är ingen som har lust.



Hejsan hoppsan karlsson!

Nu ska jag jobba i tio dagar i rad. Snark! Fast idag jobbar jag bara från 18-21. Bara tre timmar. Sen jobbar jag till och ed torsdag nästa vecka. Snark! Jobbar kväll på både fredag och lördag. SNARK! Men sen nästa vecka är jag ledig fredag, lördag & söndag! GÖTT! Och då kommer jag inte hoppa in och för någon! Bara så ni vet, ni på jobbet. Så det är ingen idé att fråga om jag vill jobba! 

Ikväll ska jag joba på Byporten, men sen i åtta dagar ska jag vara på ett annat Bocata som ligger på Stortingsgata. Det ska bli spännande! 

Hade hade!



RSS 2.0