Västervika


Lunch på Gusto

Lunch med pappa på Gusto.
Där stötte vi på John, Lovisa, Gullan & Botvid.
Så då vart det lunch med dom också!


Torsdagsmiddag

I torsdags när jag kom hem blev det middag hos pappa & Kristin.
Lite lek med kattfan också!


Kinamat ska ätas med pinnar

Der spelar ingen roll att man är två år.


På Arlanda.

I väntan å bussen i torsdags.


Jag är 19 år och går på gymnasiet

Jag och kusin Hilda-li var på systrats 18-årsfest i fredags. Jag hade hur kul som helst! Fick folk att tro att jag bara var 19 år och de som inte visste hur gammal jag egentligen är började fråga vilken linje jag går & varför de inte har sett mig i skolan. Det var inte igår man var äldst på en fest!




Alices bilder.

Botvid säger hej


Lovisas bild.

Grattis mamma som fyller 50 år!


Inte blek, undernärd & glittrig som en jävla diskofjolla!


Hahaha, död åt Edward Cullen!

Grattis till pappa!

I efterskott då, han fyllde år i lördags!



En bakfull knöl

Hon mådde fint på Ströget!


Eller sämst!

Hit the road Jess and don't you come back no more

Det är ju läga att vi tar vårt pick & pack och flytta till Köpenhamn!


De fulaste bilderna ever kommer snart visas!

DFDS Seaways


Packa danskeväskan

Nu kommer man ju till det svåra; vad man ska packa ner i danskeväskan? Är sämst på att packa för jag kan aldrig bestämma vad jag ska ha till vad så packar ner allt istället. Det går oftast åt helvete! Ser ju i alla fall ut att bli ganska varmt och sol i Köpenhamn. Vädret på båten är ju lite svårt att avgöra! Hmm, hmm. Faen ass! Att det ska vara så svårt! Det är ju som vanligt alltså; en garderob full av kläder, inget att ha på sig! Tar väll det i sista sekunden som vanligt! Det löööser siiig!

Kaffe, eller öl?

Igår efter jobbet mötte jag upp Jessica för att dricka kaffe. Men det blev lunch och öl istället! Vem vill dricka kaffe när solen skiner och allt är underbart? Satt först på the Edge på Tjuvholmen, men solen försvann bakom husen så vi bytte sida och satte oss på Olivia, med mera öl! 


Happy happy day!

Jag tog mig ut

Och gick en rundra på nerdre frogner..


Jag tror du är små fåglar

Vi har ju funerat lite på vart du är nu, eller vad du är. Jag och Ylva är nästan säkra på att du har blivit ett gäng med småfåglar, eftersom du själv var en sådan. När du visslade lät du precis som en liten pippi! Det har hänt ett par gånger att fåglar kommer jättenära och sjunger för oss. Den här koltrasten till exempel. Den började vissla på mig när jag gick förbi och den var kanske bara 2 meter ifrån mig. Jag tror att den är en del av dig som fortfarande lever! Det känns bättre att tro på det än att bara säga att du är borta.




Snark

Att det är söndag idag känns en aning skumt, främst för att jag jobbat kväll fredag & lördag, men också för att jag jobbat tio dagar i rad och knappt haft någon koll på vilken dag det är. Men det är alltså söndag och jag är ledig. Har inte gjort ett skit. Sov till tolv eller något. Kanske ska gå och handla, om jag orkar...

Rädda könen

Detta var det roliga på telefonen inatt!


Lördag innan jobb

Igår gick jag en runda på stan med Johan, Emil & Essy innan jobbet. Jag har ju köpsförbjud just nu men de andra fick med sig lite. Åt på Max, kaffe på jobbet, fick reda på att började vid fyra istället för tre. Tog en sväng på aker brygge & kollade på båtan.


Lördag efter jobb

Igår kom jag hem vid ca 22.45, Ylva var påväg ut så jag följde med. Vart lite häng hos någon som jag inte känner, sen gick jag hem, Ylva gick till sitt jobb. Hade ett roligt samtal med Ylva i 20 minuter klockan 03.05. Sen somnade jag. 


Sol och snön är nästan borta

Då blir man ju riktigt lycklig! Här sitter jag nyduschad och ska snart ta mig utanför dörren. Blev väckt för ca en timma sen av J som slutat jobba. Tänk att han har jobbat i flera timmar och jag inte ens har vaknat än!
Sen börjar jag jobba klockan tre, men innan det ska vi ut och dricka kaffe, slänger nog kameran över axeln också! Den har legat på hyllan lite för länge nu känner jag.

Nahe, dax att få på sig lite kläder och bege sig ut i solen!


Mera jobb

Idag skulle jag egentligen vara ledig. Men självklart ställer man up för laget. Det gör jag ju jämt, och sen behöver ju lilla Linus pengar så det var ju en orsak till! Lite dryg att stänga både fredag & lördag dock. Men ska jag ju inte jobba å två helger så det får väll gå!


1 uke igjen!


You know I miss you love, and you know I'm in Love, so why can't you just hold me?

Miss you Love - Maria Mena

I'm in Love - Maria Mena

Just Hold Me - Maria Mena



Från 3 mars

Fick ihop hela tre bilder från festen i lördags. Synd att jag inte tog fler för det var riktigt bra drag med skönt folk.  Det spårade en del på slutet men så är det väll med hemmafester!


Bättre lycka med bilder nästa gång!

Ännu mer födelsedag

Grattis till min & Ylva's sambo Andreas som också har födelsedag idag! 


Tjena syrran, och Grattis på födelsedagen

Idag är det min andra lillasyster Clara's födelsedag! Hon fyller elva år! Shiiit!
Stort Grattis på din dag hjärtat!


Bilderna är från i fredags då hon var på dagsbesök i Oslo. Innan hade hon varit med sin mammas moster uppe i en fjällstuga och åkt skidor. Vi tog en liten tripp på stan och sen tog vi tåget ut till Strömmen där moster Ninni bor! Det var efter det jag åkte hem och dog lite!

Man blir ju inte överförtjust direkt

Såhär vill man ju inte att det ska se ut när man
vaknar en dag i mars efter en vecka med vår!

Vem sa att det var ok med snö?

Vi vill liksom inte ha någon snö nu!


Nästa vecka ser ju lovande ut i alla fall!

Feel free to shoot me

En sån där skjut mig situation igen!
Igår var det jobb från 14.00 till ca 22.30. Hade ett helvete i ca två timmar på jobbet med kö ut genom dörren kändes det som, två stycken på jobb, alla gäster ville ha varmmat (riset tog slut!!!). Men jag och Kajsa (team sweden) fixade det galant! Det var en bra jobbdag igår ändå! Hem och sova på en gång. Kan självklart inte somna direkt när jag kommer från jobb, så somnade två timmar senare! 5 timmars sömn och nu sitter jag här och samlar krafter för att komma upp ur sängen! Svårt när man har en väldigt skön säng.

Just nu säger jag att jag helst vill jobba stängning, men senare idag när jag slutar och de andra kommer på jobb och klockan bara är två och att man har hela eftermiddagen & kvällen med J, ja då älskar man att man öppnat. Alla är ju trötta på morgonen!


Botvid fyller 2 år!

Grattis till mina lilla älskling!


Bild från hans 1-årsdag!


En som nu är 18 år!

Igår var det ingen vanlig dag för då var det min kära lilla Alice's 18-årsdag!
Stort grattis till dig älskade syster! 


Fredagskväll för mig själv

Jag är rätt så död. Kom precis hem från Strömmen. Känns som om jag sovit typ noll timmar inatt. Har haft jobbakläderna på mig hela dagen. Har haft mina skor på mig sen klockan 06.10 imorse! Luktar kaffe.

Så vad gör man då en fredagskväll som denna?

1. Man rycker upp sig, tar en snabb dusch, klär på sig och drar iväg till J & co. Är osocial & dricker för snabbt för att komma ifatt de andra. Blir full och får ha ångest och mår skit på jobbet imorgon. Blir för sliten imorgon så att man somnar vid nio och skiter i festen. 

2. Man stannar hemma, tar en lång dusch, klär på sig myskläder och kryper ner i sängen. Somnar till en film och sover mer än åtta timmar. Pigg och glad tjej på jobbet som taggar inför partaj kvällen där man är på strålande humör och trevligt sällskap tillsammans med mina bästa tjejer!

Alternativ nummer 2 vinner!
zZzZzZ!

Fest på jobbet

Man kan væll sæga att jag och Ioana har det døtist på jobbet. Ær nu på Stortingsgata och jobbar. Det ligger i skuggan under hela dagen och då ær det ju inte så konstig att folk inte vill fika hær en dag som den hær! Skjut mig! Aja, slutar ganska snart så då ska jag ut i solen med syster Clara! Skønt att sluta vid två! Det har jag nog aldrig gjort førut.

Bra att man kunde sova inatt!
Någon kunde gærna ha skutit mig i morse också! Klockan ringer klockan 05.15! zZzZzZ! Tur att J skulle upp samma tid annars hade det varit riktigt svårt att komma upp i sængen. Han fick gå upp och tænda lampan før att få mig att vakna. 
Trøttizzzz!

RSS 2.0