.

Bea och hennes pojkvän är här. De lagar mat och Bea drog på någon konstig skiva med någon konstig snubbe (?) ja alltså.. vet inte riktisgt vad jag ska säga om hennes musiksmak. Den är udda. Men det kan ju diskuteras. Jag gillart inte i alla fall. Sitter och lider. Oså är jag sur för att jag inte blev bra på bilderna som Frida tog. Försökte se lite söt ut men det fasnade visst inte på bild. :( MEN jorden går ju inte under för det liksom...

!

Kul att man fick sova i alla fall två eller tre timmar inatt. Okej, det tog ca tre timmar innan jag kunde somna. Låg och tänkte på så himla mycket så det gick verkligen inte. När jag väl hade somnat som kommer Anton och skäller för att han vill in i mitt rum. Somnar igen. Han börjar skälla för att han hörde något utifrån. Somnar. Han börjar skälla IGEN! Fan alltså! Då åkte han ut med huvudet före. Idiothund! Så det blev inte så värst mycket sömn inatt. Men men, sånt som händer. Anton ska i alla fall aldrig mer få sova hos mig!

Snart ska jag iväg till People! Wiiiiiiiiiiiiiiie! :D

Super Sale heeeeh

Jobbade idag då alltså. Det gick faktiskt hur bra som helst! Gjorde lite fel med kassan bara men det är sånt som händer. Tur att Marcus var med under de första två timmarna för det var då jag gjorde felen liksom. Var sen själv i tre timmar och det gick också oerhört bra. Fint! Ska jobba på fredag också, från 10.00-15.00. Då ska jag öppna och vara själv de första tre timmarna. Sen kommer Matilda efter det. Dock inte lika bra start på den här jobbdagen som förra gången. Frös som fan & hade ont i huvudet. BLEH!
För övrigt har det inte hänt så värst mycket idag. Vi planerade lite inför lördagen bara.
Imorgon blir det "makeover"! Gött!

Herrå & G'natt!


29 Oktober

Onsdag och idag ska jag jobba. SJÄLV också! Eller, jag ska jobba med Marcus de första två timmarna men sen så ska jag vara själv de sista tre. Men vafan det går nog bra skulle jag tro.

Gick upp vid nio för att jag var tvungen att gå ut med Anton. En fick ju värsta chocken när man kolla hur många grader det var ute.. 0.0! Inte så mycket att komma med. Brr kallt! Så det fick bli att dra på sig massa, massa kläder!
Aja, nu ska jag se lite på Lost innan jag drar till Willy's och sen till jobbet.
Hööööörs

:)

Yes äntligen! I december blir det. Fint att man fick en tid som inte är så låmgt bort ändå. Hade väntat mig att jag skulle få en i typ februari eller nåt. Synd att jag är världens känsligase person för det lär ju göra ont alltså. Men vafan. Vet att många tycker att texten är tokig. Hur ska det kunna vara lättare att leva med ögonen stängda liksom? Men det är inte så jag tänker. Det är så det står, men det är inte vad det betyder. Jag har liksom fasnat för det. Det gjorde jag på en gång typ. Så fort jag såg det på Charlie's axel. Alltså Charlie i Lost. Det kommer ju från en av John Lennon's sånger. Strawberry Fields Forever. Jag har velat tatuera in det hur länge som helst och nu blir det äntligen av. Och jag längtar!
Gillade mamma's reaktion; "Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!"


Living is easy with eyes closed
Misunderstanding all you see
Its getting hard to be someone,
But it all works out
It doesnt matter much to me










Drog mig hem till mamma idag. Skönt... Orkar inte vara hos pappa. Vet inte varför men det är väll för att jag inte trivs där längre. Har alldeles för mycket minnen där oså. Och dom vill jag lämna där sen när vi flyttar. Det är på grund av dom jag inte trivs längre. Ska bli skönt med något nytt liksom. Även om jag inte kommer bo där ute i Piperskärr så värst mycket. Men jag slioer i alla fall lägenheten.


Love

Love can build you up
Love can tear you down
Love can change the world
Love can make you happy
Love can make you cry
Love can be the best
Love can make you sorry
Love can make you weak
Love can take you over
Love can give you heaven
Love can make you high
Love can make you cheat
And love can make you lie

27 Oktober

Här kommer natten, kall och underbart lång. Här kommer mörkret dape dape dape da da da...

Här kommer mörkret ja... Väldigt tidigt. För tidigt. Inget kul med mörker. Dock så har det vart mörkt i exakt två månader idag men ao. 
Igår ställde man om tiden. Då blev det ännu mörkare. Mörka tider helt enkelt. Alltså jag blir fan deprimerad! Jag vill ha sommar. Det här var ju liksom den sämsta sommaren på väldigt länge! Både på grund av att vädret sög och lite annat. Typ tre fyra dagar som jag verkligen gillade. Jobbade i fem veckor. Det sög också! När man var liten så var det jämt fint väder. Av det jag kommer ihåg i alla fall. Men man minns bara det bra. Så där är det härliga vädret som man kommer ihåg. Vad har man att minnas från i år? Tre alkohol kvällar och min födelsedag. Inte så mycket att komma med. Midsommar var ju kul också såklart. Men annars... BLEH! Men, men. Bättre lycka nästa år. Mjaa...


Det är ju lov nu oså.. Är väll sjuk som säger att jag hatar de här korta loven. Man gör ju inget vettigt ändå!
Igår kom lillasyster Clara hem till Västervik. Hon bor ju uppe i Stockholm med sin mamma Erika. Så man träffar ju inte henne så värst ofta.

Watership Down

All the world will
be your enemy.
Prince with a
Thousand Enemies,
and when they catch you,
they will kill you.

But first they must catch you...

_________________________

Såg på Watership Down (den långa flykten) igår. Alltså den där men kaninerna ni vet? En förbannat skum film enligt mig. Men jävligt bra dock. Aja, men i alla fall. Hassel blir ju skjuten oså tror ju hans bror Femman att han dör liksom. Och då spelar dom låten Bright Eyes med Simon and Garfunkel. Och fy fan vad jag tjöt alltså! Helt sjukt! Och så sorligt är det ju inte ändå liksom. Men jag är väll väldigt känslig just nu antar jag.



Is it a kind of dream,
Floating out on the tide,
Following the river of death downstream?
Oh, is it a dream?

There's a fog along the horizon,
A strange glow in the sky,
And nobody seems to know where you go,
And what does it mean?
Oh, is it a dream?

Bright eyes,
Burning like fire.
Bright eyes,
How can you close the pain
How can the light that burned so brightly
Suddenly burn so pale?
Bright eyes.

Is it a kind of shadow,
Reaching into the night,
Wandering over the hills unseen,
Or is it a dream?

There's a high wind in the trees,
A cold sound in the air,
And nobody ever knows when you go,
And where do you start,
Oh, into the dark.

Bright eyes,
burning like fire.
Bright eyes,
how can you close the pain
How can the light that burned so brightly
Suddenly burn so pale?
Bright eyes.

Bright eyes,
burning like fire.
Bright eyes,
how can you close the pain
How can the light that burned so brightly
Suddenly burn so pale?
Bright eyes.

.

Om det är någonting som jag verkligen ångrar så är det att jag har varit alldeles för snäll. Att jag inte vågade säga ifrån. Rädd att du skulle bli sur. Utan att tänka på att jag gjorde mig själv illa. Fy fan vad jag ångrar det! Ångrar också att jag svarade på det där i måndags. Varför i helvete gjorde jag det för? Synd att man inte kan ändra på det förflutna... Aja, sorgliga saker händer men det finns inget man kan göra åt det. Men ska inte behöva gå runt och ångra sig för en massa saker. Det är ju så onödigt liksom. Gjort är gjort. Och man lär sig av sina misstag.

Vi kan inte leva med dom men vi kan inte leva utan dom...



Jag är väll galen och det här spelar egentligen ingen roll... men du kanske finns där på något sätt. Och jag ställer en fråga. Jag undrar varför... Varför du gjorde det? Det orsaken du gav var ju så jävla löjlig. Och den stämde ju inte ens. Patetiskt enligt mig. Du sa att jag fick dig att må bra igen. Så du gjorde slut för att du inte behöver mig längre liksom. Och din kära lilla blondin som du vart kär i sen åttan blev helt plötsligt singel, så då tänkte du väll "Yes, äntligen!" Sjyst du... VERKLIGEN!!! 

Jag fick inte ens en 18-års present av dig! TASKIGT!

26 Oktober

Söndag IGEN! Fy fan alltså! Tiden flyger som sagt. Tiden flyger... Idag är jag seg och har ont i huvudet. Inte så konstingt kanske. Orkar inte göra ett skit. Ska väll kolla på Lost om en stund. Och kanske städa mitt rum. Får se hur det blir med det. Det är ju liksom söndag. Då ska man bara ligga och glo. Tycker jag då va. Fast nu är det ju lov. Så glo är väll det enda jag kommer att göra. Men inte på torsdag! Då blir det dags för en liten M,m,m,m... Hahah! Skönt med en förändring! Nice, nice! Orkar inte med det här vanliga längre. Synd att inte allt annat också kan förändras. Den lättnad som jag har känt hela veckan är nästan helt borta nu. Ångrar att jag svarade på det där i måndags. Känner mig helt tung. Har fått en klump i magen igen. Inte alls skoj... Kom igen mamma!

Lördagen oså

Igår började med att jag vaknade (as usual). Glodde lite på Lost och sen begav jag mig bort till Mamma. Frida kom dit med Lukaz så att han och Anton skulle få leka. Och fan vad sur min hund är alltså! Lukaz fick ju knappt röra sig utan att få en utskällning av gubben! AJA, söta var dom iaf!

Efter att Frida hade gått så åkte jag och Alice ner till stan för att köpa ett par burgare. Satte oss i hamnen och kekade. Johanna kom förbi och vi snackade en massa skit! Gick vidare hem till Pappa och snackade ännu mer skit! Kul att träffa Johanna! Henne har man ju inte sett på år och dar. Om det är någon man saknar så är det dig snuttan!

Johanna åkte hem och jag satte mig för att skriva och titta på ännu mera Lost. Åt mat, packade ner lite saker och begav mig sen till Matilda och John. Fixade iordning oss lite och åkte till Micha & David där vi skulle tillbringa kvällen. Kul, kul! Elin kom dit efter en stund. Det blev mycket sång. Fuck off and die. Du är för ful för mig och din morsa går för en hundring... va? Singstar alltså! Cyklade ner till stan med Elin vid tolv eller vad klockan nu var. Gick in på Morella & började dansa! Sjukt skoj! Blev dock irriterad på all rök som gjorde att man inte kunde se ett skit! Efter Morella så gick vi bort till Sahara där min syster och dom andra befann sig. Hängde där ett tag och sen gick vi bort till Morella igen för att dansa de sista tjugo minuterna. DANSA DANSA DANSA DANSA! Som dom skrek! Gick till Diana för att keka pizza. Där var dte hur mycket folk som helst alltså. Jag och Elin satte oss utanför och åt. Hängde på Corner en stund efter det. Vet inte varför dock. Sen gick jag hem för att SOVA! Sköööönt! :D


Mjaa

Idol & Idol! Äntligen ett ABBA-tema! Det har jag gått och väntat på hur länge som helst! Eller ja... sen 2004 då Idol började. Dock så tycker inte jag att en enda har en röst som passar till deras låtar. Så gillar jag inte heller att dom bara väljer de mest kända låtarna. Ja jag hade då valt en lite mer udda. Men dom tänker väll inte så långt. Alla är ju inte som jag. Och det är ju tur det! Hur skulle det annars se ut liksom? Nae.. dom var faktiskt  inte så bra idag enligt mig. Men nu ska jag sluta klaga!
Lars är bäst i alla fall, tycker jag då! Hahaha, han är ju galen! Så han såg ut alltså. Jag tycker att han ska sjunga en låt av Arcade Fire. För deras röster är så jävla lika!
My Body Is A Cage skulle de vara! Det är typ min nya favoritlåt! En av dom i alla fall! Har också blivigt helt kär i To China with Love och Ringning Bells med Mando Diao! Måste se dom live snart alltså! Jag har inte gjort det än! Men det måste ske snart! The Killers är ett måste också!


Mando Diao

Get on the train cause I'm tired of you, boy
You can come back when you're dressed in blue
You won't get a penny of using me
I'm gonna send you home and hit you on Sunday
I'm gonna send you home and hit you on Sunday

Don't look so small, I'm not bigger than you
but I've got blues enough to smash your bones
I've lit up my life with those matches I've got
from those who stood by me when I was in pain, boy
from those who stood by me when I was in pain, boy

You're too near me nasty boy-girl
It's pretty bad that you’re still around
I'm gonna laugh when you're down and out, boy
I'm gonna laugh when you're on that lonesome ride

Back all the way to China in a police car from Japan, oh yeah
Sitting in the backseat crying
Where´s your pride?

Getting my feet all drained in mud,
I'm gonna clean them when I'm done with you
I don't give a damn if your filthy too
I've got enough soup for my whole generation
I've got enough soup for my whole generation


Your too near me nasty boy-girl.
It's pretty bad that you're round my hood
I'm gonna laugh when you're down and out boy
I'm gonna laugh when you're on that lonesome ride


But all the way to China in a police car from Japan, oh yeah
Sitting in the backseat crying
Where´s your pride?

Drop your blood in China,
You will get rid of that mighty stone, oh yeah
People told me you were a rich man now
Where´s your pride?

Stick around your neck and see what it can bring
Lonely stands the butcher on the ground
Little angel fly, fly among the stars
Jupiter will comfort you with love

So who are you gonna follow
Are you going out somewhere
Can it be the new thing money enough
Where’s that hat you loved once
Let us spoil it for a day
Bring 'em in she said just for a day
Just for a day

On the way to you between busy moon
Crash beneath a window left in bloom
The days are few my friend and winter comes again
Clap, clap and the boy is to lose

So who are you gonna follow
Are you going out somewhere
Can it be the new thing money enough
Where's that hat you loved once
Let us spoil it for a day
Bring 'em in she said just for a day
Just for a day

Bring 'em in she said
I said just
bring 'em in she said
Ringing bells in Saxton and Oakland
bringing you home
Ringing bells in Saxton and Oakland
bringing you home
Ringing bells in Saxton and Oakland
bringing you home
Ringing bells in Saxton and Oakland
bringing you home

24 Oktober

Det blir en kväll hemma denna fredag. Det var ett tag sen alltså. Men det får väll gå. Det är ju liksom 28+ på Palladium ikväll iaf så det gör ju inte så jekla mycket.
Dock så är jag smått deppig nu när jag inte har något att göra!! Skulle ha gått en sväng på stan med Frida oså skulle våra hundar leka efter det.. Men nahe! Så blev det ju såklart inte! BLEH! Det suger rätt så regält att ha såhär tråkigt alltså! Det händer ju ingenting! Fifäään! VAD SKA MAN GÖRA?!?! BOOOORING!!!
Men i morgon så ska vi (jag & Elin) till Micha & David där det är lite party! :)

Jag och mamma satt och snackade resor förut. Vi hade tänkt att vi två skulle åka bort nånstans. VISSA sviker ju liksom så då får det bli att åka med henne istället.  Frågan är bara vart det är sesong just nu. Det är ju faktiskt inte så varmt nere i Europa så man måste ju åka lite längre. Och det kanske jag inte har råd med liksom. Men vi får se helt enkelt! 

Still

Jag måste ge det intrycket
Att jag har svaren på alla frågor
Du blev så besviken
Att se mig bryta ihop så lätt
Det bara förändras
Det är bara allt jag vet 
Det bara förändras, och jag bara förändras

Du vill ha något som håller
Och jag vill bara vara jag
Men till och med stjärnorna på himlen
Vet att allt fortfarande förändras

I must give the impression
That I have the answers for everything
You were so disappointed
To see me unravel so easily
It's only change
It's only everything I know
It's only change, and I'm only changing

You want something that's constant
and I only wanted to be me
but watch even the stars above
things that seem still are still changing

23 Oktober

Alltså en torsdag. IGEN! Fan vad tiden flyger fram alltså! Det är ju liksom novermber snart! Helt sjukt! Det var ju augusti nyss. Men det är faktiskt skönt att tiden går fort... Vill ju liksom görar något av mitt liv. Jag vill ta studenten nu! Okej jag valde att gå ett år extra i skolan men vafan! Jag vill att det ska hända något snart! Veckorna ser ju lika dana ut just nu. Skola, skola, skola och party på helgerna. Ja jag ska ju inte klaga på helgerna. Men alltså.. kan det hända något som förändrar allt snart? Är rätt så uttråkad.

Aja, whatever!

Idag är jag sliten.
Sjuk, sjukare, sjukast! Förkyld och tjock i halsen.. Det är inte så värst nice alltså!
Sitter i vardagsrummet med täcket över mig och har datorn i knät. Kollar på Lost såklart. Charlie dog för en stund sen och jag började tjuta såklart! Haha. Eftersom Alice's kompis lånade sesong ett så började jag se på sesong tre. Men nu har jag ju fått tillbaka ettan så har börjat om nu ingen... Lost, lost, lost! Dock så stör jag mig på Jack som tror att han är bäst bara för att han är doktorn! NAE jag gillar inte honom! 
Sitter även och läser igenom en blogg som faktikst är riktigt skoj att läsa!



För övrigt så har jag kommit in i en Mando Diao period. Lyssnar bara på dom just nu alltså! The Killers är ju typ helt borta. Det är bara Mando som gäller typ. Fast inte mig emot! Dom är ju typ nääästan bäst i världen! Massa Love på dom! Mest To China with Love och Down in the Past. Det är typ "jag klarar mig bra utan dig" låtar liksom.

 
Har också typ bara tighta jeans eller stumpbyxor. Vet inte vart alla min andra byxor har tagit vägen. Det är ju verkligen helt sjukt att kläder bara försvinner hur som helst. Eller som min gamla mattelärare sa "Ingenting försvinner, allting sprider sig." Så det är väll det som har hänt. Allt bara sprider ut sig. Och det är jävligt irriterande! Har hur mycket kläder som helst som stuckigt iväg och gömt sig. Och sen så hittar man dom aldrig mer. Typ som min klänning som jag köpte i London. Hade ju vart en annan sak om jag köpt den här i stan eller nåt. Men så jävla typiskt att just den skulle försvinna bara sådär. FACK! Men så ere! Det kanska dyker upp en del saker under flytten. Vem vet.

Vill flytta nu! Har inte riktigt känt mig som hemma i den här lägenheten. Så fort jag drömmer att jag är hos pappa så är det alltid hemma i huset på Fredsgatan. Har aldrig vart här i mina drömmar. Kanske beror på att jag inte trivs så värst bra liksom!

Inatt drömde jag att det var bal. Gick med nån snubbe som inte alls är 91.a utan 88.a. Och min syster gick också. Lite fel fan! Även om drömmen var så förbannat verklig! Dock hade jag en ljusrosa klänning på mig! Alltså JAG, ROSA! (whaaat?) Tur som fan att det inte var på riktigt. Ska verkligen inte ha en rosa kälnning på mig och jag ska heller inte gå med någon 88.a! Nej jag ska gå med Johan och min klänning ska inte ens vara vara färgglad!
Drömmar är tokiga! Gillar faktiskt inte att drömma!

22 Oktober

Gick bort till Sjukhuset tillsammans med mamma klockan nio. Och anledningen till det är att jag har en knöl i bröstet som jag inte vet vad det är för nått. Har aldrig haft så förut så jag blev ju lite orolig liksom. Upptäckte den förra söndagen och då var den jättestor. Sen dess har den krymt en del. De kollade först på den med ultraljud, sen tog dom bilder. Oså vare dags för en spruta. AAAAAAAAAAAAJ!!! Dock sprutade dom inte in någonting utan dom skulle sticka hål på knölen och sen ta ut vätskan som var där i. Och då så försvann den typ. Det är bara en liten, liten knöl kvar. Men som tur är så var det inget farligt. Dom sa att det är typ omöjligt att det kan vara något farligt i min ålder. Skönt att höra!

Skola efter det. Hängde i caféterian med Ida en stund. Hade sen fotolektion... Gjorde inget vättigt som vanligt. Jag och Frida gick bort till sjukhusen där hon skulle intervjua en tjej från lärlingsprogrammet. Gick sen ner på stan och kollade runt lite. Köpte mig en lång tjocktröja, eller vad det nu är, + ett par svarta srumpbyxor.
Tillbaka till skolan.. sen hem! LOST, LOST, LOST!

Körkortsteori/Mörkkörning klockan sju ute vid Momohål.. Fick inte ut ett skit av det. Förutom en reflex typ! haha..

It's look like I'm moving

Fick nyss reda på att vi ska flytta. Alltså jag, pappa & Alice. Ut till Piperskärr hem till Kristin, Kelle & Klas. Det blir bäst så med tanke på att pappa inte har råd med vår lägenhet och allt. Ska nog bli riktigt kul tror jag! Dock kommer jag nog inte bo där så värst mycket. Mest på grund av att det är en bit att cykla in till skolan oså.. Från mamma tar det ju typ två minuter liksom. Men jag är pepp på't iaf! Lämnar alla minnen kvar i lägenheten...

20 Oktober

Har snott pappas dator och tog den med in i vardagsrummet. Sitter hemma hos pappa o kekar nudlar och tittar på lost. Det vara det bästa som någonsin spelats in enligt mig. Älskar det verkligen! Bra att titta på om man vill tänka på annat. Tycker jag iaf... Det brukar ju funka för mig liksom. Och eftersom det är rätt så mycket i huvudet nu så behövs det verkligen! Det är dock nästan inget som är så värst jobbigt längre. Förutom den där förbannade knölen typ. Ska till sjukan i morgon oså.. Lite smått nervös, men det ska nog gå bra skulle jag tro.
...............................................................................................................................................

Det enda man har att göra nu är att njuta av vad livet erbjuder.
Acceptera smärtan som kan komma med förlusten av det gamla.  Vad som än förstörs eller skakas om i dig renar dig och ger plats för något nytt. Om vi sökt länge nog, om vi gjort varje möjlig ansträngning, kommer det plötsliga genombrottet och den oväntade segern är vår. Vi fylls av en  känsla av styrka som hjälper oss till seger på alla nivåer vi önskar. Gör det du planerat att göra. Ögonblicket lovar framgång.

Relieved

Fan vad lättad jag är nu alltså! Som om problemet
bara försvann! Har sagt vad jag tycker nu och det
behövdes verkligen! Bara att få skriva ner precis
allt som rör sig i mitt huvud. Och jag ångrar verkligen
inte det jag skrev. För enligt mig så är det så! Är stolt
över mig själv nu när jag har fått det sagt! Det känns
så jävla skönt! Att bara visa att jag inte orkar bry mig
för fem öre längre. För det gör jag inte heller. Inte nu
när jag har annat att fokusera på. Och att jag har visat
att jag gör vad fan jag vill. Det är vad jag tycker och det
står jag för! Sluta leka med mig och säga att du vill ha
tillbaka mig! Det kan du ju inte mena ändå men tanke på
allt man ser på din bilddagbok. Det är patetiskt! Jävligt dålig stil!
 VÄX UPP! Såhär gör man inte mot någon man
bryr sig om. Och du säger ju att du gör det.

Inte för att jag hade tagit tillbaka dig efter allt det här...
Menarde verkligen inte att vara taskig eller nått! Det kanske
uppfattades så. Men jag måste ju säga som det är. Behövde
få det sagt! Nu är det gjort! Och fan vad jag känner mig
lättad nu! Det fick mig att må sååå mycket bättre! NICE!
Now I'm kind of relieved!
Tack och hej!
See you in another life, brother!

Du vet platsen mellan
sömn och vakenhet.
Där man fortfarande 
minns vad man just
har drömt. Där kommer
jag alltid att minnas dig.
 


In the back, uh huh, I can't crack 
I'm on top
It's just a shimmy and a shack, uh huh
I can't fake, I'm on top 
I'm on top 
I bring the bump to the grind, uh huh
I don't mind, I'm on top
It's just a shimmy and a shack, uh huh
I can't fake, I'm on top 
I'm on top


It's like a cigarette in the mouth
Or a handshake in the doorway
I look at you and smile because I'm fine

I'm gonna laugh when you're down and out, boy
I'm gonna laugh when you're on that lonesome ride



Madness and hysterics

Idag fick det bli att ge sig ut i skogen för att plocka svamp med mamma, Ulf & Alice. Det blev en hel del alltså. När vi kom hem så tog jag min påse och satte mig framför TV.n för att kolla på Lost samtidigt som jag ränsade.
_____________________

Nu är jag rätt så uttråkad.. Kom att tänka på en text och jag fick för mig att jag skulle översätta den till engelska. Gjorde så gott jag kunde iaf. Bara för att jag tycker den är sjukt fin och jag började stortjuta när jag läste den första gången (A). Huhu.

One nights sleep is all I want with you
Yes, you nag, but I will never be fine
Oh, the city shine so bright
Oh, night, you are my best friend

The sand flow out when we meet our end
I'm not old enough to understand
But I'm old enough to see
How you heart gave upp and stop beating

Madness and hysterics
There was a boy who fell in Love with a girl
A beginning with a sad end
A beatiful story about two broken lifes

My room is a memory of the two of us
The air feels heavy, but the night is young
The alcohol takes me with on a crazy game
And I tell my friends about your failed

Shall we go home to you tonight?
Maybe I'm the poet you want
You shall not be worried of what others thinks
Because I'm not halv as good as the reputation says

Madness and hysterics
There was a boy who fell in Love with a girl
A beginning with a sad end
A beatiful story about two broken lifes

19 Oktober

Fan vad tiden år fort alltså! Hela 2008 har typ flygit förbi!
Och de senasre veckorna har gått ännu fortare fan!
Sjukt, men men..

Elin kom hit runt åtta igår och vi började med ett glas vin uppe på mitt rum samtidigt som vi fixade till oss lite. Hängde på rummet till typ halv elva sen drog vi ner till stan för att keka pizza på Diana. Efter det gick vi till Sahara och satt där en stund. Sen fick det bli Frappé. Min syster var där och jag hängde med henne och de äldre till Palladium där hon fixade in mig. Fast efter en stund så skulle hon minsann gå hen för hon var rätt så  full oshit. Och det var ju inte så värst kul för mig att vara kvar där så jag gick tillbaka till Frappé igen. Men Matilda är skyldig men en hundring nu alltså! Skickade även iväg ett par sms till en viss person. Men fick man något svar? NÄPP! Tack...
Gick hem och sov, sov, sov!

18 Oktober

Kan man klaga på igår? NÄPP!

På eftermidagen gick jag först ner på stan med Elin & Richard. Vi satte oss på McDonalds för att keka mat oså. Elin & jag gick sen hem till mig och började välja kläder till kvällen. Svårt det där ibland alltså.. Kollade på Cops och började dricka typ vid sju. Sen var det dags för Idol och Lars är ju bara för bäst! Becca trillade in på ett bananskal också! Efter Idol så gick vi bort till John där han, Sebastian, Pierre & Pimpen befann sig. Hängde där en stund och sen gick vi vidare ner till stan. Först Frappe, men där fanns det folk som man inte gillar + att jag inte gillar Frappe överhuvudtaget, så vi gick istället till Palladium för att dansa som fan! Och det gjorde vi också! Dance, dance, dacne! Blev dock irriterad på en del snubbar som kommer och tar i en när man står på dansgolvet!
Runt två eller vad nu klockan var så vart jag och mitt nattsällskap trötta så vi gick hem till honom för att sova!


Vet inte när jag vaknade idag. Det kändes knappt som om jag hade sovigt, fast det hade jag ju förstås. Låg mest och stirrade ut i rummet som blev ljusare och ljusare. Låg och myste en stund innan jag skulle upp och jobba. Boooring! Hade ju helst velat ligga kvar där i sängen och bara sova! Men nahe! Begav mig iväg till jobbet och tog världens omväg för man hittar ju inte i vissa kvarter liksom. Men kom till slut fram. Kände mig inte fräsch för fem öre. Fick ju liksom ha på mig samma kläder på jobbet som jag hade på palladium. Gick bort till coop för att handla nått att äta. Lärde mig sen kassan, vek kläder m.m. Prommenerade sen hem mad Matilda.

Nu sitter jag och är sjukt jävla hungrig! Väntar på att maten ska bli klar nån gång.
Vid åtta tiden så kommer Elin och då blir det lite häng här och sen ska vi gå ner till Morella och ta en öl/cider.

17 Oktober

Hade engelska i skolan. Gick sen hem för att titta på Lost! Tände även en brasa för det är ju så förbannat kallt jämt. Hoppar över körkortsteorin. Orkar inte gå på den. Vid ett ska jag tillbaka till skolan igen för att prata med P... Det ver ett tag sen nu. Sjukt skönt att gå dit och prata igen!

Idag är det fredag vilket betyder Elin, cider & palladium! :D


15 Oktober

Vaknade upp, var död som vanligt. Gick ner och keka frukost och fick reda på att jag har fått en tid på sjukhuset redan om en vecka. Sjukt skönt att jag fick en tid så snabbt! Så slipper jag gå och oroa mig så länge.

Åkte till skolan, hade mentorstid och bla,bla,bla vad Hoschang snackar alltså! Kunde ju lika gärna ha skippat den och sovit i 40 minuter till! Dom säger ju aldrig något vettigt ändå.. Men, men. Fotolektion nästa. Fick i uppgift att åka ner till stan och fota markanden och allt folk. Så det gjorde vi alltså. Tog först en sväng förbi McDonalds med Frida & Mathilda. Sen var det dags att ta massa kort på allt och alla typ.
Kom tillbaka till skolan och började mecka med bilderna oså. Jag var riktigt nära att bryta ihop totalt. Kunde typ inte hejda det. Åkte hem för att hämta lite bilder och då släppte jag ut det! Kändes att det behövdes. Skulle behöva skrika en del och skaffa några talrikar som jag kan kasta i väggen också! FAN säger jag bara!
Åkte tillbaka till skolan för att kolla igenom allas bilder. Sen fick det bli att dra ner till stan igen tillsammans med Sarah och Ida. Gick runt och glodde en del. Köpte godis oså. Sen gick jag och Sarah till China för att keka mat. Shiiit vad gutt alltså! Snackade en massa skit och njöt av maten! Hängde sen på Morella en stund efter det. Sen åkte jag hem. Satte mig vid datorn och har suttit här sen dess. Vad ska man göra liksom?

-

And all the gold dust in her eyes won't reform into a ring
You had and lost the one thing
You kept in a safe place
Remember the face
Of the girl who had made you her own
And how you left her alone
.
.

14 Oktober

Vaknade och det kändes inte som om jag hade sovit alls! BLEH! Skulle ha haft sovmorgon men istället så fick jag dra med mig mamma bort till riddarhusläkarna för att kolla upp vad det är för knöl som jag har. Dock så kunde ju inte han avgöra det så därför måste jag bort till det "riktiga sjukhuset" för att röntga o en massa. Fast det är nog inget alvarligt men har aldrig fått så förut liksom... Men man får se helt enkelt.

Var hemma en stund efter det och sen gick jag bort till skolan för att möta klassen och de övriga på Media. Time för Mediadag fan! Efter att våra lärare skjutit upp den tre gånger så fick vi ha den.Vi gick bort till VO och in i skogen till vindskyddet. Delade in oss i lag oså. Lekte lekar, grillade körv och spenalde brännboll. Och TACK Morgan! Det kändes vekligen jätte bra att få en tennisbill skjuten på sig i 200 km/h! Nice! NOT!!! Har typ fått världens största, runda blåmärke. Till min förvåning så kom mitt lag trea. Trodde typ att det var vi som var sämst! Haha! VI vann godis men det försvann Emma med och kom aldrig tillbaka. Hahah nej men hon kunde ta det för jag gillar inte sånt ändå liksom. Vi hade skoj i skogen iallafall! :)

Kom hem vid kvart över ett typ. Gick på prommenad tillsammans med Anton, Matilda & Ada. Efter det så åkte jag och systern min och tränade, gick kanske inte in för det så värst mycket man jag var så förbannat seg i kroppen. Men jag var duktig ändå!
Efter det så har jag inte gjort ett skit. Kollade på en film.. Sen dess har jag bara suttit här vid datorn, ätit mat. Gick sen och satte mig här igen. Ska väll duscha snart oså. Skriva lite annat i min bok m.m.

12 Oktober

Det fick bli fest igår med. Hade inte tänkt att dricka något men det blev ju som det blev liksom. Elin kom hem till mig efter åtta och vi begav oss bort till Tintin där det var party. Drack ett glas vin och lite cider, samt sjöng Singstar och en av låtarna blev liiite för mycket för mig så jag fick blunda och hålla för öronen typ. Haha, nae men nästan iaf. Efter det så cyklade jag och Elin bort till Torino där det var en liten fest hemma hos Ted. Inge vidare drag kanske men det var lite småkul ändå. Åkte sen ner till stan och satte oss på Morella där vi hatta några av pojkarna från i fredags. Trevligt, trevligt! Det blev en hel del dans även denna kväll. Åhmans och sen efterfest hemma hos Petter. Och förlåt, men FYFAN vilken jävla irriterande person det var där alltså! Fick lust att vara slänga ut henne med huvudet före! BLEH! Dansade en del sen somnade alla typ så jag gick hem. Kom hem vid typ 5. Också en riktigt kul kväll! Så det här var nog den bästa helgen på jäääääävligt länge!

____________________________________________


Hundens dag idag! Så vi spenderade en hel del tid på brukshundsklubben... :)
.


11 Oktober

Lördag och jag känner mig lite halvdöd fan. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag inte kom hem förns halv 6 igår. Hahaha! Fyfan vilken kväll alltså!

Började hemma hos mig. Fick vänta i ca två timma innan Sarah och dom andra kom. Sjukt sega måste jag säga! Började dricka lite själv (alkoholist varning, jag vet). Hahaha! Men iaf, vid typ klockan kvart i nio så dom äntligen! Men vi blev inte så värst långvariga hemma hos mig. Jag var rastlös och ville gå till Zandro på en gång! Så det gjorde vi. Där var det fest kan jag lova! Sjukt kul. Dansade svampbobdansen (?), dansade annan dans och dansade lite till. Vissa sniffade kryddor. Så jävla blåsta xD Efter det så gick vi ner till stan och Palladium! Ännu mera dans, dans, dans! Dock inte lika kul att en jekla peddosnubbe hängde efter Elin och mig hela, hela tiden! EUW! Även om man puttade bort honom så fattade han ju inte, fan vad jag stör mig på sånna snubbar! Hur som helst, Elin raggade efterfest. Men vi hamnade på en helt annan plats än vart vi skulle ha gått från början. Jag ville ha en pizza men jag får ju aldrig som jag vill! Vi gick iaf till Corner med några snubbar först (en av dom snyggast i stan, dock drygast också). Men på Corner var det stängt så vi gick till Åhmans istället. Efter att dom hade kekat så gick vi hem till Albin. Inte dit vi skulle ha gått och jag undrar varför vi överhuvudtaget följde med. Han hade ju Yatsy sa han. Men när man väl kom fram så visade det sig att han inte alls har något Yatsy. Så det slutade istället men att alla satt där på de två sängarna och bara glodde. Så man kan ju undra vem som är sämst i världen på att hålla i en efterfest! Tog en taxi ner till stan tillsammans med Elin, Oskar, Robin och Adam. Gick sen hem samtidigt som jag pratade med Elin i telefonen. Kom hem vih halv 6. Tokig men en förbannat rolig kväll!

10 Oktober

Och killar säger att tjejer är komplicerade,
men de är fan inte så mycket bättre själva...!

Aja, sorliga saker händer men det finns inget man kan göra åt det.
Lämna ditt förflutna bakom dig. Hakona Matata!

Stop now before it's too late
I'm eating in the ghetto on a hundred dollar plate
Nothing lasts forever that's the way it's gotta be
There's a great black wave in the middle of the sea
.

9 Oktober

En dag som gav mig ont i fötterna!
Upp vid halv åtta. Skola från 8.20 till 13.00. Mediakunskap, engelska & "svenska". Tycker inte att vi har svenska precis... men men. Åkte hem till pappa och bytte kläder och sen var det dags att jobba på Super Sale där min syster jobbar. Men hon ville inte jobba själv hela dagen så jag fick hoppa in. Dom andra kunde inte pga naturfest, träning m.m. Det var sjukt jobbigt att stå upp i fem timmar måste jag säga! BLEH! Men får ju några dollar iaf.

I morgon är det fredag och FÄST! Pepp som fan alltså! Wiiiie!
.

5 Oktober

Jag ljuger för alla när jag säger att jag mår bra. Antar att jag säger så för att det är så jag vill att det ska vara. Men jag har så svårt att inse sanningen. Det känns så overkligt.

Så fort jag hittar något som jag tycker om så vänder det jämt helt och allt tar slut. Min kärlek är visst dömd att misslyckas. Min lycka varar inte. Det är ju bara att inse. Och det finns inget att göra åt. Det är som om det aldrig hade hänt. Som om allt bara var en lång dröm. Och när man drömmer något bra och sen vaknar, så svämmar besvikelsen över helt och hållet. Och det händer mig nästan hela tiden...
Damn, all this tears wont leave me alone!

Men alla kan ju inte få som de vill. Skulle alla få det så skulle alla bli missnöjda.

Människan hemsöks av den vidsträckta evigheten. Vi frågar oss om våra handlingar kommer att eka genom historien, Ska någon minnas oss långt efter att vi själva är borta och undra vilka vi var, hur tappert vi kämpade.. och hur starkt vår kärlek brann?
___________________________________________

I fredags fick det bli att glo på Idol hemma. Sen drog jag hem till Sarah där hon och Richard befann sig. Drack en del och sen åkte vi ner till stan. Satt på Morella ett tag. Gick till Palladium där det var rätt så dött i början. Typ 20 pers eller nått. Men efter ett tag så blev det mer drag iaf ! Party och dans, dans, dans! :D

3 Oktober 09:25


Sovmorgon. Men jag kan såklart inte sova länge för det. Har bara en lektion. Körkortsteori. Funderar på om jag ska gå på den eller inte. Har ett möte vid klockan ett och det är då lektionen slutar.
Det känns så jekla skönt att prata med någon som man inte känner och som kan sin sak liksom. Hjärta på honom! :D
Och jag är duktig som tar tag i det också! Hjärta på mig! Höhö :)

För övrigt så är det inte mycket som är på min sida just nu... Inte nog med att jag tänker på dig hela tiden. Drömmarna är inte roliga. Och så undrar jag om jag bara var tidsfördiv för att din kära lilla blondin var upptagen. Och om du verkligen var så jävla kär i mig som du sa. Jag tror inte det. Det visar du ju nu liksom... Tack, verkligen..

2 Oktober 10:29

Sitter i skolan och har engelska. Jag kan inte påstå att det blir så värst mycket gjort. Det är verkligen ingen som jobbar. Bara för att Agnieszka inte är i klassrummet. Och eftersom vi får ha datorerna så blir det inte så mycket gjort. Vår klass är inte så värst seriös.

Har sjukt tråkigt och jag är sjukt trött. Men jag mår rätt så bra ändå.. Ganska bra.. Lite bra..

1 Oktober 19:38

Förändringar tvingar vissa människor att fly. Endast då kan man hoppas på att lättare tider kommer. En kamp mellan det som existerar och det som ännu inte finns. Trots allt kan människan tragiskt nog inte välja prövningar. Vi kan bara väjla hur vi ska ställa oss när ödet kallar. Det innebär krav. Man får göra sånt som strider mot ens natur. Men målet är inget mindre än självbevarelse. Förändningen i ens liv som borde ha varit underbar blir ett svek.


1 Oktober 19:36

Soluppgången ger oss en ny gryning. Men få av oss vet att vi har en skuld till vissa för det. Till det som finns bland oss - anonyma, till synes vanliga som ödet sammanförde för att laga, för att hela, för att rädda oss från oss själva. De finns fortfarande där ute i skuggorna, i ljuset. Vi passerar dem utan att misstänka nåt, utan att veta nåt. Och när ödet smörjer dem, hur gömmer de sig då för det? Hur länge kan de gömma sig innan ödet eller deras mänsklighet drar ut dem i ljuset igen? Och hur vet de vad som väntar dem när det slutligen gör det?

1 Oktober 17:47

Utsidan ger insidan en chans. Insidan ger utsidan sin glans.

Var uppmärksam på din inre stillhet. Du uppnår den utan någon kamp, utan någon ansträngning. Den blommar ur din tillit.
Finns det någon anledning för dig att tvivla på dig själv? Tvivlar du fortfarande på dina egna förmågor?
Att vara sann mot sig själv innebär att stå för sin egen sanning också inför det största motståndet. Lita till din kraft och håll på din rätt i den nuvarande siuationen.

Om du är rdo att acceptera allt du finner inom dig själv kommer du att kunna gå igenom allt med en djup känslighet, uppmärksamhet, kärlek och förståelse.
Vilka områden i ditt liv skulle du vilja leva ut mer fullständigt? Vad har i det förflutna hindrat dig från att göra det? Är du redo att ta itu med detta på nytt?
Ta in allt med större uppmärksamhet. Ofta upplever vi känslor som kärlek, songsenhet, smärta raseri eller rädsla som hinder bara för att vi aldrig lärt oss att använda sem som potensiell energi.

Det enda du har att göra är att njuta av vad livet erbjuder.

Döden betyder inte alltid fysisk död. Döden antyder att du nu är redo att göra de nödvändiga förändringarna i ditt liv. Acceptera smärtan som kan komma med förlusten av det gamla. Dö innan du dör. Jag säger ja till döden, ja till mig själv. Vad som än förstörs eller skakas om i dig renar dig och ger plats för något nytt.

Om vi sökt länge nog, om vi gjort varje möjlig ansträngning, kommer det plötsliga genombrottet ch den oväntade segern är vår. Vi fylls av en  känsla av styrka som hjälper oss till seger på alla nivåer vi önskar.
Gör det du planerat att göra. Ögonblicket lovar framgång.

Att lära sig är att finna vad du redan vet. Handling är att visa att du vet. Att undervisa är att låta andra få veta att de vet detta lika bra som du.

1 Oktober 17:40

Försöker mig på blogg igen...

RSS 2.0