Magic Burger & Magic Mike

Igår var det en Linis och Ylvis kväll! Båda var rätt så slitna hela dagen vi lyckades komma iväg i alla fall! Började med att åka till vulkan för att käka burgers på Dögnvill. Supergott! Drog oss sen till National där det blev bio. Såg Magic Mike! Superbra! Biopubliken bestod av ca 99% tjejer, och nog är det en tjejfilm allt! 


Vart hittar man sånna här män? Inte strippor men män med sånna kroppar. Tror inte att de finns i Oslo!

Sista dagen i viken

26 Juli - Hejdå Västervik!

Blåbärsskogen

Att plocka blåbär resulterar i 200 myggbett! 

Norra Malmö

25 Juli. Jag, Matilda, Clara & Botvid åkte ut till mormor & morfar. Lite kallt i början men sen stekte det på! Gött! Botvid lekte i gummibåten som vi hällde vatten i, vovvarna jagade bollar och Mormor bjöd på god mat som vanligt! Matilda & Botte åkte hem på kvällen men jag och Clara stannade kvar över natten.


Ringblomma


Sol & bad på Mörtvik

24 Juli. Åkte till Mörtvik med Matilda, Botvid, Lovisa & Marcus. Det här gången blev det bad, till och med för mig. På eftermiddagen åt vi middag på Två Möjligheter med Farmor, och sen bar det av på en Mörtvikstur en gång till!

Fikus på Mörtvik

23 Juli. Jag, pappa & Clara åkte till Mörtvik för att fika och bada. Men det blåste full storm där nere så något bad blev det inte. Och fika fick vi göra uppe vid huset. Lite lugnare där!

En båttur

22 Juli. Jag, Alice, Anton, mamma & Ulf tog en tur med båten ut till "första hoppstället" på mellanholmen. Gött väder och vi lyssnade på sommarprataren som var Eskil Pedersen. Han berättade om 22 juli förra året. Rätt så jobbigt att lyssna på faktiskt, men väldigt fint! 
 

Kräftis - 21 Juli


I pappas trädgård

20 Juli. Bus och massa hallon hemma hos pappa & Kristin!

Sweet 60's

20 Juli. 60-tals urställning på kulbacken. 


Oskarshamn

Den 19 Juli fyllde Hilda-li 20 år! Så jag, Alice & Clara åkte till Oskarshamn för att fira lite! Det bjöds på god tacopaj & tårta. 

Världens bästa!


Lek i stadsparken


17 Juli - Promenad med Matilda, Botvid och hundar. 

Strawberry Fields Forever


17 Juli - Jag och mamma plockade jordgubbar i Vassbäck. Åtta och ett halvt kilo! Gött gött!

RSS 2.0