Tiden flyger förbi

Och nu har jag bott på Ankan i ett år! Är inte detta helt sjukt!? Ett år!? Här hinner man verkligen inte med! För ett år sen träffade jag Ylva & Viktoria för första gången! Och alla andra underbara! Vet inte om det är något att fira att man bott på föreningen i ett år, det är egentligen bara pinsamt. Men att flytta hit var ändå det bästa jag någonsin gjort! Just med tanke på vilka jag har träffat, hur sjukt bra vänner jag har fått och allt vi har gjort och varit med om tillsammans! 






Nä nu är det ta mig fan dags att flytta!



Bloom


Fredagens

Bilder från fredagens Heartbeat.



Så kanskje vi kan dra tilbake

Fortiden kan ikke nåes,
for tiden vil gå  Kanskje
vi kan dra tilbake. Fremtid
er minnene man lever for
å oppnå. Så kanskje vi kan
dra tilbake. Fremtiden kan
ikke spåes, det tar tid å forstå.
Kanskje vi kan dra tilbake.

2 månader

Idag är det två månader sedan du försvann. 


Vi saknar dig Mr McLovin'

HEARTBEAT - ROYAL SECRETS

Vill ni ha en grym fredagskväll i Oslo? Vill ni höra musik från en grym DJ? Vill ni köpa goda drinkar av en grym bartender? Och vill ni bli fotade av en grym fotograf? Då tycker jag att ni ska komma till HEARTBEAT! Lovar att det kommer bli grymt!





HEARTBEAT

Bilder från i fredags på HEARTBEAT tagna av mig finns nu på face!


Dock inte jag som står för redigeringen eller uppladdningen av bilder. 



Har alltid kunnat lita på min omdömeslöshet

Har alltid kunnat lita på min omdömeslöshet, har alltid kunnat tappa min skalle till marken. Har alltid varit säker på att jag kan göra fel. Det ger mig trygghet i stanken, bedragen av tanken. Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd, som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar. Jag tror du söker efter mer än du ser, men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar. När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen. Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen. För vi lever alla med känslan att falla. Och vid tomhetens botten står vi på toppen. Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig. Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig.


Internetkrig, städkrig & matkrig.

Så är livet på Ankan just nu.
Jag vill bara härifrån.

Срећа није вечан, туга није бесконачна


Vi har problem


RSS 2.0