Juldagen

Åkte iväg till mormor och morfar vid klockan två. Där befann sig Pia och Hilda-li som inte kulnde vara med på julafton. Så vi hade en minijul där tillsammans med dom. Marie var med också. Kekade god mat och sen Ris Ala Malta! Gutt gutt gutt!
Träffade sen Josefine och vi begav oss till Anna där det vankades fest. Hade en lång disskution om min tatuering. Kom på en väldigt bra beskrivning av den eller hur man ska säga. Förklarade alltså vad jag anser att den står för. Sen så finns det ju andra nötter som bara tatuerar sig för nöjets skull utan att det betyder något för dom. Det tycker inte jag man ska göra i alla fall. Men det är ju jag det. Och tur att inte alla tycker likadant.
Vet inte hur länge vi var hos Anna men hur som heslt så drog vi ner till stan och bryggaren. Där var det väldigt mycket folk och det var mycket roligt! Kom hem vid typ halv fyra eller nåt. Vet inte riktigt.

Julafton

Förmiddag: Började med att äta frukost klockan nio. De närvarande var jag, Alice, mamma, Ulf och Michael. Mycket god frukost. Åt faktiskt julbord. Gjorde oss sen klara för att åka ut til Gränsö. Väl framme på parkeringen till Lillön så hade Michael & Ulf vart där innan och satt upp frågorna till tipsprommenaden somvi skulle ha. Den var på vägen ut till Lillön alltså. Folket som var där ute var jag, Matilda, Alice, John, mamma, Ulf, Michael, mormor, morfar & Marie. Anton och Ada var såklart med också. Tipsprommenaden gick väll inte så värst bra. Handlade om julen oså. Fick typ 6 poäng av  10. Sen så grillade vi korv och drack varm choklad! Gutt gutt! Åkte hem vid ett.

Eftermiddag: Väl hemma igen så fick det bli att ta på sig lite finare kläder än dom man hade på Gränsö där jag var miss Fet i värsta termobrallorna. Sen så var det dags för Kalle Anka. Det med puckofågeln är ju klart bäst. Det andra är ju ingen hit precis. Jag var nära att göra som Ulf, Michael och John; somna alltså. Uffe gör fan det varje år. Tokigt!
Efter det var körde vi julklappsleken. Och jag vann såklart! Men åtta packet. Det var ju ingen som snodde från mig liksom.

Kväll: Mat, och mmin familj är så pass udda så vi skippade det äckligt jul bordet (tack gode gud) och åt skaldjur istället. Det är ju mycket, mycket godare! Började med fisksoppa innan det bara. Inte så gott med selleri i men annars så var den helt okej.
Klockan nio kom tomten (alice) och julklappsutdelningen började. Min favoritjulklapp var såklart min mobiltelefon som jag fick av mamma! Sony Ericsson w760i. Tack!
 




Dagen före










.



"Skillnade mellan er är att du är ett barn och hon är vuxen"




-

Fy på mig vad jag skriver dåligt nu för tiden alltså. Men jag är upptagen. Inte med skolarbeten eller nått. Nej jag har blivit helt beroende av The Sims nu igen. Så blir det ofta. Man lirar som fan oså tröttnar man ett tag, oså lirar man och tröttnar. Så det är därför jag inte skriver.

Tillbakablickar. Det mesta är från 2007. Men även lite från 2008.









































































































Trött på't

Har inte skrivit på ett tag men jag orkar inte. Är typ ständigt trött utan att veta varför. Men jag antar att det beror på att det är så mörkt ute hela tiden. Det blir man inte så värst pepp av. Jag blir heller inte pepp av skolan på grund av att Frida är så förbannat sjukt. Det är väldigt tråkigt utan henne alltså. Vissa går mig på nerverna och jag spyr när som helst av irritation! Blir frisk Frida! I miss you darling!

Men hur som helst. Vad har hänt i veckan då?
Jo i måndags var det skola (blä). Det är i alla fall kul med körsång. Annars så suger måndagar. Körkortsteori, idrott & matte liksom. Boring! Gick hem och somnade i soffan. 
I tisdag var vi väldigt effektiva. Eller kanske inte. Morgans lektioner och  vi satt i cafeterian första lektionen och på den andra satt vi i klassrummet och bara glodde. Sjukt jävla tråkigt. Alltså man kan ju undra hur fan Morgan kunde bli lärare överhuvudtaget. Det är inte en enda i klassen som har någon som helst respekt för honom. Vi skulle väldigt gärna vilja ha en annan lärare i svenska nu i vår. Det här håller ju inte. Det handlar ju för fan om våran utbildning. Vi måste ju få en lärare som vet vad han/hon pratar om. Det känns som om jag kan skippa att gå till skolan på tisdagar för vi går ju inget ändå liksom. Vi sitter ju bara där och tjattrar en massa. Frida och jag brukar ju alltid smita iväg till cafeterian och spela kort. Men nu så har ju inte det blivit av på en hel vecka! :(  
Igår var det foto hela dagen. Gjorde någon uppgift. Hängde lite. Gjorde några fler uppgifter. Hängde lite. Utvecklingssamtal hade jag sen. Passade på att säga till om Morgan och jag hoppas verkligen att Pontus (rektorn för media) får reda på det. Och att det kommer bli en förändring.
Vid klockan tre var det dags för Lucia rep. Det var ett jekla härg med hur vi ska gå in i aulan och ut hur aulan. Men det var kul.
Aja, skriver nog mer ikväll skulle jag tro.
Herrå


Lördagen

Hos Malin och sen Sahara.




















Strawberry fields Forever

Dåså, då var det gjort. Det gjorde faktiskt inte ont. Nästan helt smärtfritt. Klart att det stack lite oså. Man jag trodde ju liksom att det skulle göra riktigt ont. Med tanke på hur ont det gör bara man nyper lite i armen. Då gör det ju förbannat ont. Tokigt det där. Jag har i alla fall fått det som jag har velat ha i över två år. Det är bra, mycket bra! Och snyggt blev det också! Wie! Mamma & pappa är dock inte lika glada. Dom båda hatar tatueringar. Men jag bestämmer ju själv så som har inte så mycket att säga till om. De försöker bara övertala mig att inte göra det. Men det kommer fler!


Living is easy with eyes closed
Misunderstanding all you see
Its getting hard to be someone,
But it all works out
It doesnt matter much to me



Today

Okaj, idag händer det då va... shiiiiit!

2 December








Dude, I´m blind

Jahopp, oså har man gått och blivit blind... typ. Nej men såhär va. Att jag har haft ont i huvudet hela jävla dagen. Och det är inget annat än sömn som hjälper när jag har det. Så när jag kom hem till pappa så somnade jag på en gång typ.. men linserna på, smart! Och när jag vaknar så är den ena hekt borta. Jävligt jobbigt. Hittar det ingenstans. Så det blir en blnd kväll. Jag ser inte mer än 20 cm framför mig och det suger. Brillor imorgon gott folk!
FINT!

RSS 2.0