Snygging på stan

Idag har jag göttat mig på stan två gånger. Först åt jag och mamma lunch. Sen gick jag & John med hundarna och hämtade Botvid på dagis. Oså gick vi ner till stan igen, åt glass & göttade oss i solen!





Botvid & Lejonkungen


Löjtnantshjärtan och prins Anton


Alice och en råtta

Nu är jag alltså i viken. När jag kom hem möttes
jag av Alice som är råttvakt. Coolt med råttor!


Vilken fest vi har

På jobb med Sandra. Detta är ett skämt. Vi har noll att göra och jag är så uttråkad så att det sjunger om det. Snark säger jag bara! Kanske ä dags att ändra öppettiderna på söndagar. Detta tjänar de ju inget på. Vill ligga och göra ingenting i en parkjävel istället för att sitta här och inte göra nånting. zZzZzZ!
Aja sån er det!

Igår blev det öl och fotboll på The Dubliners med systrarna My och Malin och en massa av deras polare. Trevligt trevling. Hade kameran med mig men det var inga bilder tagna. Måste bli bättre på det där! 

Klockan är nu fyra. Bara fem timmar kvar på jobb!

Til lykke med dagen


Klädsen 17 maj


Klädproblemet igen. Lutar åt den blå klänningen, för den har jag aldrig använt. Bara det aqtt det ska regna på torsdag vilken inte är så gött, och jag vill helst inte ha strumpbyxor på mig. Aja, det löser sig. Idag har jag köpt en norsk flagga som jag ska vifta med i alla fall, och en brosch!


Tisdag, Onsdag, Torsdag.


Ändrade planer

Åker till Västervik den 22 maj och stannar till den 27. Begravningen blir den 25 maj. Vad jag ska göra i viken de andra dagarna vet jag inte men det är värdelöst att åka dit över en helg. Hoppas på bra väder så kan det i alla fall bli feta promenader med Anton. Mormor & morfar har kanske börjat vara i stugan. Hade varit kul med en tripp dit.

Skönt att mina lediga dagar inte påverkar min lön. Skulle ha varit ledig tisdag & onsdag i alla fall och det är fram till torsdagen man räknar, så jag förlorar inget av majlönen.
Allt som jag har i huvudet just nu är pengar.
Gött att jag har fått två extra pass, jag kommer att få jobba mycket i juni!

Jossan och Hanna kommer vara här den 16 & 17 maj! Wiiie, dom har vi inte träffat sen i augusti.
Tänk 17 maj på torsdag! Happy happy day!


Hörde jag fredagskos?


Aaah det gjorde du!



Min bild på gravstenen ♥


The Love of my life


Igår fick jag min tisha fårn avanna.se! Ja, jag vet att jag har ett vitt linne därifrån med en rosa kamera på, men jag fastnade ändå för denna på grund av hjärtat i mitten & texten!


KB & Skippo

Igår hade Ylva och jag antingen tänkt ha lite parkhäng eller brygghäng under dagen, men tiden sprang iväg och sen började det regna. Så istället blev det Kaffebrenneriet med Ante, Viktoria & Johan. Prövade med uteserveringen först men våra skippokort blåste iväg så vi flydde in istället.


I will no longer be disciplined by the frustrations of an insecure man

My past is mine to keep
Now who are you to question me
Perhaps, someday you'll learn
too bad it's not our turn


Our Battles - Maria Mena


Wine glass


Latte art

Övning ger färdighet. Jag & Elena testade våra skills på jobbet igår. Men vi får inte slösa på mjölken så vi kunde inte pröva för mycket. Och när man väl fått till något snyggt så är det svårt att göra samma sak en gång till.


Tiden går, gjensidige består


Det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är

Där Elden Falnar - Lars Winnerbäck

Konfirmation i Oslo

Konfirmationstider i Norge nu! Massa folk som man ser ute på stan är så fint klädda. Älskar den norska folkdräcken! Den 17 maj har verkligen alla som äger en sån på sig den! Hade varit kul om vi svenskar också hade haft samma tradition att ha på sig vår folkdräck på den svenska nationaldagan. Men de enda jag har sett i en svensk folkdräck är kungafamiljen


Finaste Farfar ♥



Jag får ett samtal under dan på telefonen

Om att nån precis har somnat in.
Tar en cigg i solen när jag lägger på den
och känner att inte känner någonting

- Snook


Skatt + feriepengar

I sommar får man tillbaka pengar från skatten + att vi får feriepengar. Gött kött! Mer än 75% ska ju självklart åka direkt in på sparkontot. Jag har bestämt att jag ska köpa skor & skaffa ny tatuering, men ser har jag också lust på något i stil med en tv, en ny telefon (behövs!), eller något objektiv.


Mammsen

Längtar long time tills den 18 juni då min mamma kommer hit till Oslo och hälsar på mig,
för första gången sen jag flyttade hit!


Ylva har gått loss

På TGR & på balkongen! Nu är det vår!


26 is the new 16

...


Maj 2012

Jobbschema för maj. För mycket ledighet igen. Inget jobb på FotoKnudsen den här månaden. Men jag hoppas på varma och soliga dagar, för då gör det inget om jag är ledig. Fick ledigt den 17 Maj! Yes! Jobb andra röda dagar, får endast 40 % i tillägg. Snålt som fan! Aja, men men.. "Hoppas" ävén lite på att folk blir sjuka så att jag får jobba lite mer!


RSS 2.0